Οι αμαξάδες του Βουκεφάλα

Οι διπλωματούχοι αμαξάδες του Ιππικού συλλόγου Τρικάλων «Βουκεφάλας», όλο και αυξάνονται. Επτά ακόμα προστέθηκαν μετά τους πέντε πρώτους πριν ενάμιση χρόνο. Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η διεξαγωγή των εξετάσεων από την τροχαία Τρικάλων για τις άδειες ηνιοχείας στο πρακτικό μέρος της οδήγησης καθότι απαραίτητη προϋπόθεση το δίπλωμα αυτοκινήτου.

Επιτυχόντες επτά από τα επτά μέλη του Βουκεφάλα. Μητροβασίλης Δημήτρης, Γιαννούλας Κωνσταντίνος, Κακκάβας Χαράλαμπος, Τασούλας Βασίλης, Μαλικιώσης Βαγγέλης, Λιούτας Χρήστος και Πρεβέντας Ιωάννης(αντιπρόεδρος Ι. Σ) είναι οι νέοι οδηγοί ζωήλατου οχήματος.

Θα ακολουθήσουν και οι άδειες κυκλοφορίας για την πόλη των Τρικάλων μιας και εκδόθηκε η πρώτη άδεια από το τμήμα εμπορίου του Δήμου Τρικκαίων με απόφαση δημοτικού συμβουλίου, στις 7 Αυγούστου 2018 με αριθμό ΔΤ 1 και κάτοχο τον Μίλτο Κρανιά (πρόεδρος Ι. Σ Βουκεφάλα)… Ο Δήμος Τρικκαίων και η τροχαία Τρικάλων για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Βουκεφάλα!! Για περισσότερο Βουκεφάλα στην σελίδα του Facebook ιππικός Τρικάλων Βουκεφάλας.