«Ο Βουκεφάλας» στο Φλαμούλι Τρικάλων

12246895 1659

Ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων ”Βουκεφάλας” , την απερχόμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποίησε πορεία στο Φλαμούλι Τρικάλων!!!!

Η εκκίνηση έγινε από τον παραποτάμιο δρόμο της εμποροπανήγυρης Τρικάλων προς Καρυές στις 11πμ !!!! Με την ημέρα πολύ φιλόξενη, έγινε μία διαδρομή μέχρι το Φλαμούλι με πέρασμα από τους περιφερειακούς βοσκότοπους και αγροτόδρομους του χωριού.

Μία μεγάλη , χρονικά , στάση έγινε στην ταβέρνα ”ΚΥΡΑΤΣΟΥΛΑ” (Γεώργιος Τσέργας) για ένα καλό γεύμα και φωτογράφηση από πολύ μικρούς μέχρι μεγάλους , μεταξύ αυτών , ο κτηνίατρος Κωνσταντίνος Καψιώτης για μια ομαδική γνωριμία με τα άλογα του Ι.Σ. !!!

Επιστροφή από τους αγροτικούς , κυρίως δρόμους και πάλι , καταλήγοντας στο σημείο εκκίνησης για τη λήξη της εκδήλωσης με πάρα πολλές όμορφες εικόνες στο μυαλό όλων !!!

Την διαδρομή επιμελήθηκαν ο Γιώργος και Άρης Ντίνας(μέλοι Ι.Σ.Τρικάλων) , ενώ καθ’όλη τη διάρκεια ακολουθούσε ο πεταλωτής Βά’ι’ος Μπακρατσάς(μέλος Ι.Σ. Τρικάλων) με όλα του τα σύνεργα !!!!

Στο άμεσο μέλλον τα σχέδια του Ι.Σ. συμπεριλαμβάνετε μία ομιλία-ημερίδα με γενικό θέμα Φύση & Άλογο , μας δήλωσε ο πρόεδρος του Ι.Σ. κ.Μίλτος Κρανιάς

11249911 165