Ο Βακουφτσής προπονητής στην Κ19 των Τρικάλων.Συνεχίζει ο Ζήσης Κατσαντώνης

44567789

Ο Γιώργος Βακουφτσής προπονητής στην Κ-19 του Α.Ο.Τ

Στο πρόσωπο ενός πολύ έμπειρου ανθρώπου στο χώρο του ποδοσφαίρου, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο εντός, αλλά και εκτός συνόρων, ανέθεσε ο Α.Ο.Τρίκαλα το νευραλγικό πόστο του προπονητή για την ομάδα Κ-19 , της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο λόγος, για το Γιώργο Βακουφτσή, έναν άνθρωπο, με τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα, σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Φιορεντίνα, ο Ηρακλής, ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Α.Σ Μετέωρα, όπου και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’, το οποίο απαιτείται, για να μπορέσει κάποιος να δουλέψει ως προπονητής σε ομάδα K-19 της Football League.

Μιλώντας για τη σπουδαία αυτή πρόκληση της προπονητικής του καριέρας, ο Γιώργος Βακουφτσής υπογράμμισε: «Ξεκινάμε να χτίσουμε μία ομάδα, που θα αποτελέσει το μέλλον του Τρικαλινού ποδοσφαίρου. Ο κ. Κουτσούρης μου πρότεινε να βοηθήσω σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι και ελπίζω να το πράξω μέσα από τη δουλειά μου. Η ομάδα Κ-19 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σκαλοπάτι για τα Τρικαλινά παιδιά. Τα τελευταία 3-4 χρόνια βρίσκομαι μόνιμα στα Τρίκαλα και γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές από το Ερασιτεχνικό του νομού, που με το ταλέντο τους, μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. ‘Εχω ήδη μία λίστα από αρκετούς ποδοσφαιριστές και θα πρέπει στη συνέχεια να μιλήσουμε με τους ίδιους και τις οικογένειές τους, προκειμένου να τους εντάξουμε στο δυναμικό του Α.Ο.Τρίκαλα. Στόχος μας η ομάδα να γίνει όσο πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα».

O Ζήσης Κατσαντώνης γενικός αρχηγός στον Α.Ο.Τ

Ο Ζήσης Κατσαντώνης παραμένει και φέτος στην οικογένεια του Α.Ο.Τρίκαλα, στο πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας, μαζί με το Μίλτο Νίκου.
Προσέφερε ιδιαίτερα κατά την παρουσία του στο συγκεκριμένο πόστο, κατά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και έτσι αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Στις δηλώσεις του, τόνισε: «Κατ’ αρχήν είμαι πολύ ευτυχής για την πρόσκληση που μου έκανε ο κ. Κουτσούρης να συνεχίσω το έργο, το οποίο ξεκινήσαμε πέρυσι, μαζί με το Μίλτο Νίκου. Εύχομαι η περσινή χρονιά να είναι μία νέα αρχή για την ομάδα του Α.Ο.Τρίκαλα, για την ομάδα της πόλης μας που όλοι αγαπάμε.

Δεδομένης και της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας, κάποια πράγματα μπορεί να πάνε λίγο πίσω. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. ‘Ότι και να γίνει τίποτα δε σταματάει. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις δύσκολες ανάγκες του πρωταθλήματος της Football League».

.