Ο Τρικαλινός κομμωτής Σάκης Γιαννούλας καλύτερος Έλληνας κομμωτής της χρονιάς 2018

Στο  πλαίσιο της μοναδικής Επαγγελματικής Έκθεσης Κομμωτηρίου Hair Prof, διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά ένας θεσμός – διαγωνισμός, τα Greek Hairdressing  Awards, που πραγματοποιούνται σε πολλές  χώρες ανά τον κόσμο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο διαγωνισμός Greek Hairdressing Awards αφορά τις γυναικείες κομμώσεις με κορυφαία στιγμή του διαγωνισμού την ανάδειξη του Greek Hairdresser of the Year (του καλύτερου κομμωτή της χρονιάς) τίτλου με μεγάλη αναγνωρισιμότητα  διεθνώς.

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν επαγγελματίες ιδιοκτήτες και συνεργάτες κομμωτηρίων, ενώ τα θέματα του αντλούνται μέσα από την καθημερινή δουλειά του κομμωτηρίου σε κούρεμα, χτένισμα, χρώμα και τάσεις μόδας. Ο διαγωνισμός Greek Hairdressing Awardsπραγματοποιήθηκε Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Μαρτίου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του διαγωνισμού είχε ο Γιώργος Μυλωνάς και την διεύθυνση επικοινωνίας και οργάνωσης ο Χριστόφορος Γλυδόπουλος.

Στον διαγωνισμό συμμετείχε και το κομμωτήριο SGHairStyling του γνωστού Τρικαλινού κομμωτή Σάκη Γιαννούλα, το οποίο «σάρωσε» στην κυριολεξία τα βραβεία, αποσπώντας τέσσερα βραβεία σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες ως εξής:

1ο βραβείο στην κατηγορία Freestyle total look ( μοντέρνο κούρεμα χρώμα) ρούχα είναι από το Άλφα Κάππα, μακιγιάζ Γιώτα Κουβούση μοντέλο Ελένη Πεντεδήμου….

3ο βραβείο στο νυφικό χτένισμα. Το νυφικό είναι από τον οίκο νυφικών Lilian στη Λάρισα, μακιγιάζ Γιώτα Κουβούση, μοντέλο Μιχαέλα Αβράμη

1ο βραβείο woman’s classic bob( κλασικό κούρεμα, χτένισμα καρέ)

Ρούχα Άλφα Κάππα, μακιγιάζ Γιώτα Κουβουση μοντέλο Φωτεινή Ραμιώτη.

Το νυφικό χτένισμα λέγεται : Bridal hairstyle ( νυφικό χτένισμα)

1ο βραβείο 1920’s hairstyle( βραδινό χτένισμα εποχής 1920)

Μακιγιάζ Γιώτα Κουβούση μοντέλο Βάσια Ζαραμπούκα.

Ο Σάκης Γιαννούλας ανακηρύχθηκε Greek hairdresser of the Year( ο καλύτερος Έλληνας κομμωτής της χρονιάς 2018)