Ο Τρικαλινός Γ.Γραμματεας της ΟΜΣΙΕ και πρόεδρος των Ιεροψαλτών Τρικάλων στην Μητρόπολη Φθιώτιδας

Σε Ιεροψαλτική Σύναξη με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών της Φθιώτιδας “Νικόλαος Δοχειαρίτης” παραβρέθηκε και μίλησε ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος μεταφέροντας τις ευχές του προέδρου Κων/νου Πολίτη, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΜΣΙΕ και πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου ενημερώνοντας τους συναδέλφους για τις τρέχουσες Ιεροψαλτικές πρωτοβουλίες δραστηριότητες και εξελίξεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο αντιπρόεδρος του σωματείου μας Ευθύμιος Σπύρου ο οποίος συνόδευσε τον Πρόεδρο. Στην σύναξη μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του συνδέσμου ιεροψαλτών Φθιώτιδος κ. Γεώργιος Παλιούρας, ο Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος “ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ” κ. Ανδρέας Ιωακείμ ενώ πήραν τον λόγο κι άλλοι συνάδελφοι.

Έγινε εκτενής αναφορά σε  ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και ακολούθησε γόνιμος διάλογος. Τη σύναξη έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους ιεροψάλτες για τη διαχρονικά σημαντική προσφορά τους, τους επαίνεσε για το ήθος και τη σωστή διακονία τους και στη συνέχεια πρότεινε διάφορες λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν διαχρονικά την Ιεροψαλτική κοινότητα. Τέλος, δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του τοπικού Συλλόγου αλλά και της Ομοσπονδίας.