Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων συμμετέχει στο «Μύλο των Ξωτικών» ενισχύοντας το «Χαμόγελο του παιδιού»

 

023_copy_copy_copy_copy_copy

 

 

 

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων λόγω της επιθυμίας των μελών του να  συμμετάσχει στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Τρικκαίων,  τον «Μύλο των Ξωτικών», για να βοηθήσει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ήρθε σε συνεννόηση με την διοργάνωση του «Μύλου» και συνεργάζεται με «Το Χαμόγελο του παιδιού», που, όπως είναι  γνωστό, φιλοξενείται φέτος στο «Μύλο των Ξωτικών» και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Ορειβατικού Συλλόγου (ΣΟΧΤ).

 

Η συνεργασία αυτή έχει τρεις πτυχές

  • Προσφορά στο «Χαμόγελο του παιδιού» έργων  των μελών του Συλλόγου, τα οποία φιλοτεχνήθηκαν γι αυτό το σκοπό και  πωλούνται για να ενισχύσουν τους σκοπούς της Οργάνωσης.
  • Παρουσία των  ζωγράφων στο χώρο του Μύλου το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, όπου θα στήσουν τα καβαλέτα τους φιλοτεχνώντας έργα που θα διαθέσουν επίσης για το «Χαμόγελο του παιδιού».
  • Έκθεση έργων των καλλιτεχνών του Συλλόγου, η οποία προέκυψε από την ανάγκη να διακοσμηθεί ο χώρος που φιλοξενεί την Οργάνωση.

proed

Την Πέμπτη 29-11-12 οι καλλιτέχνες παρέδωσαν στην Υπεύθυνη του «Χαμόγελου του παιδιού» κα Ράνια Βατσκαλή τα έργα τους.

 

Στο «σπίτι» του «Χαμόγελου του παιδιού», λοιπόν, οι επισκέπτες θα βρίσκουν έργα των καλλιτεχνών του Συλλόγου που μπορούν να αγοράσουν σε πολύ προσιτές τιμές για να ενισχύσουν το «Χαμόγελο» και μπορούν να θαυμάσουν τα έργα που εκτίθενται. Όσοι δε επισκεφτούν το «Μύλο» το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους ζωγράφους την ώρα που ζωγραφίζουν τους πίνακές τους.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν αυτή τη δραστηριότητα, να επισκέπτονται  το «σπίτι» του «Χαμόγελου»  και να αγοράζουν τα αναμνηστικά τους από κει βοηθώντας ουσιαστικά, στην τόσο δύσκολη αυτή περίοδο, μια οργάνωση, η οποία προσφέρει τόσο σημαντικό έργο, έχοντας ταχθεί να ξαναδώσει το χαμόγελο στα παιδιά που υποφέρουν.

 

 

02288