Ο… Survivor πρόεδρος

Πέντε νίκες… Μέχρι τις εννιά που κρίνεται η παραμονή – στόχος μας. Βήμα βήμα με ταπεινοφροσύνη και δουλειά. Συγχαρητήρια σε προπονητές, παίκτες και τους φανταστικούς φιλάθλους μας!“.

Τον συναντήσαμε στον αγώνα Κυπέλλου (εξ ου και η φωτογραφία) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε λίγο μαζί του και τον ρωτήσαμε για την ομάδα του. Ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Φρύδας, σύμφωνα με το ebasket.gr μας είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση, ότι έχουν “δέσει“, μας μίλησε με ενθουσιασμό για το έργο του Γιάννη Καστρίτη και λίγο πριν φύγει για να πάει στη θέση του, μας πέταξε τη… βόμβα: “Μην βιαστείτε να μας ξεγράψετε, για τον αγώνα με τον Άρη“.

Στην αρχή πιστέψαμε ότι ήταν λόγια… ενθουσιασμού, άλλωστε όλοι οι μετέχοντες σε μια ομάδα δείχνουν πολλές φορές υπερβολική πίστη στις δυνατότητές της. Το θυμηθήκαμε χθες, την ώρα που βλέπαμε τα Τρίκαλα να σαρώνουν τον Άρη. Επικοινωνήσαμε μαζί του, αλλά ήταν πολύ ήρεμος.

Ψάχνουμε άλλες τέσσερις νίκες” μας είπε και -όπως διαβάσατε παραπάνω- μοίρασε συγχαρητήρια. Τα Τρίκαλα, αν δεν μετείχαν στο πρωτάθλημα της Α1, θα μπορούσαν να παίρνουν μέρος κάθε χρόνο στο Survivor.

Λες και είναι γεννημένοι γι’ αυτό…