Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων Απόστολος Σπαθής συγχαίρει τους επιτυχόντες

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, συγχαίρω θερμά όλους τους μαθητές της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι. ιδιαίτερα όσους εισήχθησαν στην επιθυμητή σχολή της πρώτης τους προτίμησης.

Η επιμονή, η μεθοδικότητα, η οργάνωση και το πείσμα τους για μάθηση απέδωσαν τα αναμενόμενα δρομολογώντας την επαγγελματική τους καριέρα. Ανάμεσά τους υπάρχουν και άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι οποίοι μας διδάσκουν πως μπορούν να τα καταφέρουν, αρκεί να δεχτούν κατάλληλη υποστήριξη.

Επιπλέον, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στις υποστηρικτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Συντονιστές, Σύμβουλοι κ.ά ), οι οποίες συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άρση των φραγμών στη μάθηση και στη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης στο εκπαιδευτικό αγαθό όλων των μαθητών, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών με αναπηρία. Το προσωπικό όλων των ειδικοτήτων (Εκπαιδευτικό και Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό) του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. χάρηκε με την επιτυχία στα Α.Ε.Ι. όσων μαθητών προσήλθαν σε αυτό για αξιολόγηση, υποστήριξη και συμβουλευτική.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και στους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων οι οποίοι συνέβαλλαν καθοριστικά σε αυτή τους την επιτυχία!

Για όσους υποψηφίους, αυτή τη χρονιά «δεν τα κατάφεραν», να μην απελπίζονται, να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους αντλώντας νέες δυνάμεις ή ακόμη να δουν την αποτυχία τους ως μια ευκαιρία για στροφή προς άλλες διεξόδους εργασίας και επαγγελματικούς ορίζοντες.

Εύχομαι η νέα σας πορεία προς εκπλήρωση των στόχων, να είναι γεμάτη δύναμη, πείσμα και επιμονή! Παιδιά μας, καλές σπουδές να έχετε!

*Το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. είναι το πρώην Κ.Ε.Σ.Υ. το οποίο μετονομάστηκε με το νόμο 4823/3-8-2021 «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις»

Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Τρικάλων

Απόστολος Σπαθής