Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου μικρών κατηγοριών στην Κρήτη

Με πολλές αγωνιστικές εμπειρίες επέστρεψαν από την Παλαιόχωρα Χανίων οι νεαροί ποδηλάτες μας.

Το περασμένο τριήμερο 5,6&7 Ιουλίου 2024 η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Π.Ο. Χανίων “Τάλως” με την υποστήριξη του Δήμου Καντάνου-Σελίνου και της Περιφέρειας Κρήτης, διοργάνωσαν με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για την αγωνιστική περίοδο 2024. Οι αγώνες διοργανώθηκαν  για τις μικρές αγωνιστικές κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Οι διαδρομές των αγώνων έγιναν στα όρια του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

 Ο Π.Σ.Τρικάλων συμμετείχε με δύο αθλητές στην κατηγορία Παμπαίδων και δύο στην κατηγορία παίδων. Την Παρασκευή 5/7/2024 έγινε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 7,95km, όπου είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα για τους αθλητές μας:

 Στην κατηγορία παμπαίδων, ο Χρήστος Ντίνας 9ος με χρόνο 14:56΄΄  και ο Γιάννης Λούγγος 12ος με χρόνο 15:15΄΄

Στην κατηγορία παίδων, ο Αλέξανδρος Σιδέρης 28ος με χρόνο 14:10΄΄ και ο Παναγιώτης Σιδέρης 31ος με χρόνο 14:21΄΄.

 Το Σάββατο 6/7/2024 στον αγώνα αντοχής Παμπαίδων, ο Χρήστος Ντίνας τερμάτισε στην 11η θέση και ο Γιάννης Λούγγος στην 12η θέση.

 Την Κυριακή 7/7/2024 στον αγώνα αντοχής Παίδων, ο Αλέξανδρος Σιδέρης τερμάτισε 28ος και ο Παναγιώτης Σιδέρης 31ος.

Οι αγωνιστικές εμπειρίες που έλαβαν οι ποδηλάτες μας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου είναι πολύτιμες και χρήσιμες για την περαιτέρω εξέλιξή τους. Είναι πολύ σημαντικό για τους νεαρούς αθλητές να κερδίζουν αγωνιστικές εμπειρίες, κάτι που θα τους βοηθήσει μελλοντικά αν θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό σε μεγαλύτερες ηλικιακές  κατηγορίες.

Τους ποδηλάτες μας στους αγώνες συνόδευσε ο προπονητής Γιώργος Ζαλαγκίτης.  Ευχαριστούμε τους προπονητές μας, για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν  στα παιδιά της ομάδας μας.   

 Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.
  Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την στήριξη τους  μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
3G (Ψηφιακές Εκτυπώσεις)

FAME Lab (Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας).

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ (Συστήματα σκίασης – τέντες)
VO2MAX (Καταφύγιο Κόζιακα)

  Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος, το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.
Τα μαθήματα της ποδηλατικής ακαδημίας θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο.

 Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Ζαλαγκίτης Γιώργος (6945808377)
Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306)
Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:
Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/
Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/
Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh