…ο όφις …ο οφιοφάγος… 03-03-2015

mosxa 345

@ Μας καβάλτσαν την πλατέα μας οι Porsche –άκηδες* .Αφού δεν καβάλησαν και μας, μη κρένετε** ντιπ για ντιπ!!!!

@...άκουσον άκουσον. Ενοχλήθηκαν, λέει, οι Τρικαλινοί, γιατί ήρθαν Porsche -άκηδες για ένα ποτάκι από την Αθήνα στο baccarat***, και πάρκαραν τα πολυτελή αμαξάκια τους στην πλατεία!!!!

@…και που θέλατε να τα παρκάρουν ρε βλαχαδερά;;;;; Στην Αγία μονή, ή στα Σεισμόπληκτα και από κει να πάρουν το αστικό για baccarat ;;;;;

@…και σεις ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τι πάθατε;;; Είπαμε αμάν να ανοίξει το μάτι μας. Να αισθανθούμε κάτι τι διαφορετικό. Ήρθε το παιδικό μας όνειρο στην πλατεία, και σεις το σκοτώσατε. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ των λαών !!!

@…και μετά αρχίσατε να λέτε τις π@π@ριές σας. Σας πείραξε που η Πόρσε είναι γερμανική εταιρεία..

@ ….«Ξανάρθαν οι Γερμανοί», αναφώνησε ο ένας σύντροφος.. Το ΄40 ήρθαν με τα τανκς στην πλατεία, σήμερα έρχονται με τις Πόρσες**** έκρωξε ο έτερος. Ντροπή σας σύντροφοι. Ούτε ο Χάρις δεν τα λέει αυτά!!!

@…και δεν κατάλαβα ρε σύντροφοι.. Όταν την πλατεία καταλαμβάνουν οι αγανακτισμένοι δεν ενοχλείστε;;;; Όταν την καταλαμβάνουν οι «ευτυχισμένοι», να τους πάρουμε το κεφάλι..

@…όταν την πλατεία την καβαλάνε οι μεγαλο-αγρότες με τα τρακτέρ-kayen ….μούγκα. Όταν την καβαλάνε τα αυθεντικά και καθαρόαιμα Porsche τότε βγάζουμε την λαλίτσα..

@ ….όταν την κόκκινη πλατεία της Μόσχας την παραχωρούν για αγώνες με Πόρσε, κάτω από τα μάτια του Λένιν, τότε είναι εθνική αναγκαιότητα. Όταν στην κεντρική πλατεία παρκάρουν κάποιες Πόρσες …ιταμή πρόκληση. Εδώ το αποκαλυπτικό βίντεο.

{youtube}UTytjVxIvoo{/youtube}

@ …Αιδώς Σύντροφοι!!! Δήμαρχε κάνε το θαύμα σου. Κάνε ρήξη με τις αγκυλώσεις του χτες και ανακηρύξε την πόλη μας την πιο φιλική πόλη για τις Porsche και τους Porsche –άκηδες η άλλως Speed Sector*****.

@ Μη με τσιμπάτε ρε ζντριβόλια!!!! Όνειρο θέλω να ζήσω. (Ωχ τι είπα). Μη με ξυπνάτε, ήθελα να πω!!! Ένας όφις άλλωστε, δεν μπορεί να τσιμπιέται … Μπορεί όμως να είναι ….οφιοφάγος…

Τρικαλινές ντοπιολαλιές

Porsche –άκηδες *= αυτοί που έχουν Πόρσε.
κρένετε** =από το κρένω (λαϊκότροπο) λέω, μιλάω
baccarat **.= νυχτερινό club της πόλης μας HANGOVER GREEK NIGHTS by BACCARAT
Πόρσες ****= η Πόρσε στο πληθυντικό. Πολλά αυτοκίνητα Πόρσε.
Speed Sector*****=Η μεγαλύτερη κοινότητα ιδιοκτητών SuperCars, λάτρεις της ταχύτητας, ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων με πάθος για την οδήγηση. Στο φετινό road tour επισκέπτονται την πόλη μας και κάνουν στάση στο Baccarat περιμένοντας όλους εσάς να μοιραστούν μαζί σας πληροφορίες και μοναδικές εμπειρίες!!!!
FERRARI,PORSCHE,LAMBORGHINI είναι μερικά μόνο από τα SuperCars brands που βρέθηκαν τον εξωτερικό χώρο του Baccarat.. Γκάζια, χλιδή, πολυτέλεια και διασκέδαση συνδυάστηκαν με οδηγούς στα dexx φυσικά τους Thanos Flg και Argy Rous.,

                                        @ ο όφις ο οφιοφάγος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε …με σύνεση!!!!

.