…ο όφις …ο οφιοφάγος… 25-02-2015

@ Καλλιστεία ηλικιωμένων αποκριάτικα στον Αγιόκαμπο! Αυτή ήταν εκδήλωση δήμαρχέ μου. Και όχι χαζό-εκδηλώσεις σας, στις οποίες ούτε τα μικρά παιδιά δεν πλησίαζαν, παρά τις …σοκολατίτσες που τους μοιράσατε.

kalis 1

@ Σε αυτή την πόλη, και τα μεγάλα παιδιά έχουν δικαιώματα. Ας σταματήσει επιτέλους ο ηλικιακός ρατσισμός…

@ Μόνος έμεινε και αλώνιζε στις εκδηλώσεις ο κύριος Τάσος Κατσιάνης. Αλλά πολύ décadence βρε παιδί μου. Πολύ κατρακύλα, με την εμφάνισή του!!!

@…ό bon viveur Τάσος, από τις δεξιώσεις στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες… στην Καζανο-φασολάδα της Σωτήρας!!!

@…και από τα Ball Masqué της Βενετίας, στα γύφτο-κλάρινα κάτω από τις πλαστικές τέντες.

@... και όχι τίποτα άλλο… αλλά να τον βλέπεις να χορεύει «τα καγκέλια» και «του παιδιού μου τη χαρά»… ξεπεσμός και μόνο ξεπεσμός..

@ …ήταν βρε παιδί μου και η Βασιλένα στις εκδηλώσεις, αλλά αυτό το κορίτσι έχει ένα άλλο αέρα.. Και όσο σκέφτομαι ότι ο Τάσος φεύγει, ενώ η Βασιλένα έρχεται, με πιάνει μεγάλη μελαγχολία .

kalis 12

@ Όλοι σήμερα στον στη τηλεόραση του Αlpha.

@... σε απευθείας σύνδεση η επιβίβαση – αναχώρηση του Σιμορέλη για την Βουλή, με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

@...αντιγράφω από το σημερινό κοινό δελτίο τύπου των Σιμορέλη – Παπαδοπούλου. «Οι βουλευτές Τρικάλων του ΣυΡιζΑ Σιμορέλης –Παπαδόπουλος, θα αναχωρήσουν για Αθήνα σήμερα στις 8.30 με λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Για το λόγο αυτό έχουν εκδοθεί εισιτήρια μετ’ επιστροφής, με ανοικτή όμως ημερομηνία. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα επιστροφής τους, η οποία και αυτή θα γίνεται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου».

kalis 123

@... την Δριτσέλη δε βλέπω να παίρνει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Έχει «σπάσει» τη γραμμή των βουλευτών μας. Άμα το μάθουν οι επιτηρητές του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης, θα της πω εγώ. Μαθαίνω ότι λέει σε όσους την ερωτούνε, ότι έχει πρόβλημα με το λεωφορείο!!! Της έρχεται…αντράλα στις στροφές του Δομοκού.

                                @ ο όφις ο οφιοφάγος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε …με σύνεση!!!!

.