…ο όφις …ο οφιοφάγος… 10-02-2015

@ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ αυθόρμητα, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!» Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

of1

@ …τρελαίνομαι με αυτές τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις για την στήριξη της νέας κυβέρνησης.

@ …μ αρέσει που δεν παίρνουν κομματικές σημαίες, και δε φωνάζουν κομματικά συνθήματα.

@ …είχαμε παλιά το κίνημα αγανακτισμένων κατά της κυβέρνησης, πάμε μπρος ολοταχώς για το κίνημα αγανακτισμένων ….κατά της αντιπολίτευσης.

@ …δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι στη πλατεία Ρήγα Φεραίου. Όχι γιατί δεν είμαι αυθόρμητη. Αλλά γιατί με τις φίλες μου επιλέξαμε να πάμε στην άλλη αντισυγκέντρωση.

@ …αύριο το απόγευμα θα γίνει του Πολυτεχνείου και της Εργατικής Πρωτομαγιάς!!!!

@ … όλες λοιπόν εμείς οι Βαρουφίτσες, την ιδία ώρα θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία Αγρότισσας για να στηρίξουμε το παλικαράκι μας για τους αγώνες που δίνει, ενάντια στην τρόικα και στο κατεστημένο τροφαντό Πάγκαλο…για να στηρίξουμε στο δικαίωμα που έχει να γράφει το όνομα του με ένα ν…

of12

@ …όλες οι Βαρουφίτσες να ήμαστε εκεί!!! Να μη λείψει καμία!! Χωρίς σημαίες, με εσώρουχα και με ένα μόνο σύνθημα « Βαρου-fuck-me … Βαρου-fuck-me»!!!!

of123

                                       @ ο όφις ο οφιοφάγος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε …με σύνεση!!!!

.