…ο όφις …ο οφιοφάγος…

orkomosia trik

@ Τρικαλινή  υπουργοποίηση, από το Μαξίμου μου λένε, ότι ανοίγει μετά την παραίτηση του Μάξιμου.

@ αφού έχουμε τα γάλατα γιατί να μην έχουμε και τον υπουργό τους

@ έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρείς βουλευτές μας,(ΝΔ), καλού κακού ράβουν κουστουμάκια.

  αποκαλύπτουμε σήμερα τις πιθανότητες, αλλά και ποια είναι τα δυνατά χαρτιά που διαθέτουν σήμερα οι βουλευτές μας  για την υπουργοποίηση τους .

@ πρώτο φαβορί ο Μιχάλης Ταμήλος, όποιος πέρα του ότι έχει κατασκευάσει δύο γαλακτοβιομηχανίες  ρεπορτάζ (εδώ) ,έχει συνδέσει το όνομά του με το γάλα. Εξού και οι ονομασίες προέλευσης, TAMILKO και TAMILKOTO.

@  δεύτερο φαβορί ο Ηλίας ς Βλαχογιάννης… μου είπαν ότι έχει θείο τυροκόμο, αλλά και ότι έχει δώσει συνδικαλιστικούς  αγώνες για το επίδομα γάλακτος των αστυνομικών. (ασχέτως   αν τα παιδιά τους δεν έχουν σήμερα γάλα να πιουν). Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι ο κ.Ταμήλος δεν θα δεχθεί τη θέση του υπουργού Αγροτιάς (αφού σύμφωνα με παλαιότερη  δήλωση του εδώ , διεκδικεί και το υπουργείο οικονομικών).

@  τρίτο φαβορί ο Κώστας Σκρέκας  ο όποιος μπορεί να μη διαθέτει τυροκομική εμπειρία, έχει ωστόσο καταφέρει να  φέρει την ανάπτυξη πιο νωρίς την φέρει ο  πρωθυπουργός μας. Επιπλέον έχει καταξιωθεί ως ο πλέον ακραιφνής Σαμαρικός..

@  όχι μη με ξυπνάτε.. δεν θέλω όνειρο να ζω. Να δω τη φωτογραφία να γίνεται πράξη, και ας  πεθάνω  στην άσφαλτο, από ρόδα βυτιοφόρου, και ας είναι γαλατάδικο..

@   καλή βδομάδα. Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και εγώ, θα αρχίσω να κάνω περισσότερες βόλτες. Το αντί-οφικό  και τα μάτια σας.

 

                                                       @ οφις ο οφιοφάγος                                                                                             

.