…ο όφις …ο οφιοφάγος… 03/02/2015

@ ‘Αρχισαν τα μεγαλεία!!! Δεν πρόλαβε καν να στεγνώσει το μελάνι από τη μεγάλη αποκάλυψη που κάναμε ΕΔΩ για το μεταφορικό μέσο που θα χρησιμοποιούν οι βουλευτές του Σύριζα στις μετακινήσεις τους προς και από την Αθήνα …

trenaki vouleytes

@… αρχικά και δια στόματος Σάκη Παπαδόπουλου στο ράδιο ΖΥΓΟΣ, αποκαλύφθηκε ότι στην πρώτη τους κάθοδο δεν θα προτιμήσουν τελικά όνους και ημίονους, αλλά το Αστικό (ούτε καν το υπεραστικό) ΚΤΕΛ του πρόεδρου κ.Τάκη Ιωάννου!!!!!

@... η έκπληξη έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν πληροφορηθήκαμε ότι οι μετακινήσεις θα γίνονται …με το τρενάκι του Αστικού ΚΤΕΛ.

@... μάλιστα και για να δοθεί έμφαση στον συμβολισμό, προγραμματίστηκε η πρώτη πανηγυρική αναχώρηση των βουλευτών του Σύριζα να γίνει χτες Δευτέρα στις 3μμ, παρουσία των συντρόφων, συγγενών και των φίλων.

@...και ως εδώ καλά! Το υπεραστικό όμως ΚΤΕΛ του προέδρου κ.Τζατζάκη κατέκρινε την απόφαση των βουλευτών του Σύριζα να επιλέξουν για τις μετακινήσεις τους …. «κατωτέρου» επιπέδου οχήματα, υπονοώντας ότι οι βουλευτές, μετά από 12ωρο ταξίδι, θα βγαίνουν καταταλαιπωρημένοι (κοινώς κοτόπουλα) στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να επαναληφτούν οι τραγικές στιγμές του παρελθόντος …. όταν οι βουλευτές μας δεν ήξεραν τι ψήφιζαν!!!

@… άμεση ήταν η αντίδραση των βουλευτών μας του Σύριζα, οι όποιοι στην απάντηση τους, υπεραμύνονται της επιλογής τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής :

«1. η επιλογή του Αστικού ΚΤΕΛ είναι απολύτως σύμφωνη με τις αρχές του Σύριζα αλλά και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το όποιο κάνει λόγο για λιτές και απέριττες μετακινήσεις των στελεχών.

2.το αστικό ΚΤΕΛ του κ. Ιωάννου ήταν πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ κατά την προεκλογική περίοδο, σε αντίθεση με το ΚΤΕΛ του προέδρου κ.Τζατζάκη στο όποιο κυριαρχούν σταγονίδια του Μητσοτακισμού αλλά και Μουζακιώτες, οι οποίοι είχαν αντιπαρατεθεί στο παρελθόν με τον αρχισυνδικαλιστή Κολλά, ο οποίος είχε παλέψει σκληρά για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των συγκοινωνιών.

3.η σχέση του υπεραστικού ΚΤΕΛ με την ΝΔ ήταν ορατή αλλά και ενισχύθηκε κατά την προεκλογική περίοδο, όταν το υπεραστικό ΚΤΕΛ είχε αναλάβει τη μεταφορά των οπαδών της ΝΔ στη Λάρισα.

4.το τρενάκι του αστικού ΚΤΕΛ μπορεί να είναι πιο αργό, εκφράζει όμως την περιβαλλοντική μας ευαισθησία, αφού εναρμονίζει και παντρεύει άψογα δυο λαϊκά μέσα μεταφοράς, το λεωφορείο και το τρένο, μεταφορικά μέσα με τα οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές.»

@ Η παραπάνω εξέλιξη, και εξαιτίας του κλίματος που δημιουργήθηκε, άλλαξε και τα σχέδια του βουλευτή της ΝΔ κ.Κώστα Σκρέκα, σχετικά με την επιλογή του μέσου μετακίνησής του.

44333331

@... ο όφις αποκαλύπτει σήμερα, με αποκλειστικές φωτογραφίες, την επιλογή που θα κάνει. Επιλογή, η οποία και αυτή συνδυάζει, το λαϊκό προφίλ με την ανάπτυξη (μιας και ο βουλευτής μας διατέλεσε, έστω και για 59 ημέρες, υπουργός ανάπτυξης!)

@…με αυτά και αυτά ….βλέπω τον Βλαχογιάννη και τον Ταμήλο να κρατούν τις Μερσεντές της ΒΟΥΛΗΣ που θα έπρεπε να παραδώσουν στους νεοκλεγέντες!!!!!

 

                                                       @ ο όφις ο οφιοφάγος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε …με σύνεση!!!!

.