…ο όφις …ο οφιοφάγος… 12 Ιουνίου 2014

@ όταν ο Γιώργος συνάντησε την Ζέφη!!!!

zefh oikonomou copy

@ «όταν η αποθέωση του πολιτικού αμοραλισμού συνάντησε την λαϊκότερη δεξιά και πρόεκυψε ο ανασχηματισμός»

@ πώς το είπε αυτό, και μάλιστα σκωπτικά, ο παραλίγο βουλευτής της Πασοκοελιάς Γιώργος Οικονόμου;;;; « όταν η αποθέωση του πολιτικού αμοραλισμού συναντά την λαϊκότερη δεξιά προκύπτουν ανασχηματισμοί σαν τον χθεσινό»

@ και εγώ με τη σειρά μου ρωτάω δηκτικά (ως όφις)… «όταν ο Χαρδούβελης συνάντησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, στο ίδιο πάνελ, στην ίδια κυβέρνηση, και στην ίδια πολιτική, τι προέκυψε?»
Αφιερωμένη εξαιρετικά και η φωτογραφία…..

of 2

@ αλλά και αυτές οι φωτογραφίες, επίσης εξαιρετικά αφιερωμένες!!!!!

of 3

 @ σπεύδει βεβαίως να ξεκαθαρίσει ο κ. Οικονόμου, ότι ο κύριος εκφραστής της πιο λαϊκής δεξιάς είναι ο Γιακουμάτος. Ντροπή.. Ντροπή.. Ντροπή (τρις)

@ τι πείραζε να ονοματίσει τον Ντινόπουλο, τον Άδωνι η τον Βορίδη; Και μετά σου λένε συναδελφική αλληλεγγύη. Ο κλινικάρχης Οικονόμου, να τα ρίχνει με τέτοιο τρόπο μάλι στα στον συνάδελφό του κλινικάρχη Γιακουμάτο;;;; Αιδώς Αργείοι !!!

@ αλλά που να τολμήσει να τα βάλλει με τον Ντινόπουλο, ο οποίος όχι μόνο σηκώνει το γάντι, αλλά πετά και το σακάκι, όπως έκανε όταν ήρθε στα Τρίκαλα, λίγο πριν επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ. (VIDEO)

{youtube}2jyny1tHrKY{/youtube}

@ επί του ανασχηματισμού τώρα. Η Προεδρία της Δημοκρατίας, διαψεύδει ότι έκανε πρόταση στη Γκερέκου να μείνει για … τσολιάς στην προεδρική φρουρά! ( όχι στ΄ανάκτορα).

of 4

@ άπαικτη η δημόσια τηλεόραση... Είτε παρέλαση, είτε ορκωμοσία …το ίδιο τα μεταδίδουν… «και τώρα μπροστά σας, τα παλικάρια, οι άξιοι που καλούνται να φυλάξουν Θερμοπύλες…»

@ είδα Ζιάγκα Γιάννη στην ορκωμοσία και χάρηκα. Μέχρι να το «αφομοιώσω», σχημάτισα την εντύπωση ότι ήταν εκεί για να ορκιστεί.

of 5

@ θα είχαμε επιτέλους και έναν γνήσιο τρικαλινό στην κυβέρνηση.

@ αρχίζω να πάω … Δριτσέλη, με τις ενδυματολογικές προοδευτικές περιπλανήσεις της!!! Στην πιο πρόσφατη εμφάνιση ντύθηκε κοκκινοσκουφίτσα, για να εξιτάρει τον Κακό Λύκο, Δημήτρη Παπαθανασίου.

of 6

 @ ο Στουρνάρας, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος! Δύο βήματα από το Κολωνάκι, που λέγεται ότι έχει και …καλό σούσι.

@ τον Σταϊκούρα τον άφησε στα «βρώμικα» παλιό-σουβλάκια του Συντάγματος …

@ ήρθε η πρώτη μεγάλη αλλαγή στη πολιτική του Υπ. Οικονομικών! Σταμάτησαν τα σούσι του Στουρνάρα και άρχισαν με εντολή Χαρδούβελη …. τις πίτσες.

of 7

 @ μουδιασμένος ο Βλαχογιάννης από τον ανασχηματισμό. Άργησε να το πει, αλλά το είπε έστω και έμμεσα… «όλοι βουλευτές περιμέναμε στο τηλέφωνο». Εγώ όμως ξέρω έναν που δεν περίμενε.. αφού είχε κάνει το λάθος και τάχθηκε υπέρ του ασυμβίβαστου βουλευτή και υπουργού.

@ …βλέπω Βλαχογιάννη στα «κεραμίδια», να επαναπροσδιορίζεται … «Καραμανλικός», τον Ταμήλο να γίνεται … «Σαμαρικός» και τον Σκρέκα να … πάει με όλα, όπως η …COCA COLA .

@ Βρε πως αλλάζουν οι καιροί…..

 

                                                             @ ο όφις ο κεραμιδόπληκτος.

.