…ο όφις …ο οφιοφάγος… 29 Μαίου 2014

ofis 1 copy

@ μαύρες  κορδέλες κρέμασαν στο Καλονέρι. Τέσσερις μέρες μετά τις εκλογές και το γαλα-τικο-ζιο χωριό έχει πέσει σε κατήφεια εξαιτίας των εκλογικών αποτελεσμάτων.

@ και αν μπορεί να χωνευτεί, ότι 12 άτομα από όλο το χωριό, δεν ψήφισαν Παπαστεργίου, αυτό που δεν χωνεύεται  με τίποτα είναι, ότι 6 άτομα, επίσης από όλο το χωριό, δεν ψήφισαν Αγοραστό

ofis 2

@ έμαθα ότι χθες συγκλήθηκε το κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας στο Καλονέρι, για την εκτίμηση αλλά και την διερεύνηση τυχόν ευθυνών, σχετικά με την απώλεια των έξι ψήφων. 

ofis 3

@ έμαθα ακόμη, ότι διετάχθη ΕΔΕ, ια να προσδιοριστούν οι απώλειες και να καταλογιστούν οι σχετικές ευθύνες εφόσον προκύψουν.

@ ο όφις πληροφορεί επίσης, ότι  έρευνες  έγιναν και  στα σπίτια του χωριού , με τα ειδικά τσομπανόσκυλα, που είχει προμηθευτεί από τις προηγούμενες εκλογές η ΝΟΔΕ Καλονερίου, και τα οποία έχουν εκπαιδευτεί   στην ανεύρεση κρυμμένων ψηφοδελτίων.

ofis 4

 @ το βάρος των ερευνών, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,  πέφτει  στην εφορευτική επιτροπή του εκλογικού τμήματος Καλονερίου ( όλοι αθηναίοι ήταν ), την όποια οι Καλονεριώτες  υποψιάζονται, ότι δεν ψήφισε όπως έπρεπε,  με αποτέλεσμα να διασαλευτεί η γαλατική –γαλάζια κομματική ησυχία του διάσημου χωριού.

@ σας λέω ακόμη, ότι κάτοικοι του Καλονερίου,  επισκέφτηκαν τον βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλο  και του ζήτησαν να εισηγηθεί σχετική τροπολογία στη βουλή, με την οποία θα απαγορεύεται να ψηφίζουν  στο Καλονέρι  τόσο  οι εκλογικοί αντιπρόσωποι όσο και τα μελή των εφορευτικών επιτροπών αφού από την συμμετοχή τους επέρχεται αλλοίωση του αποτελέσματος.

@ μαύρες όμως κορδέλες και στην ΔΗΜΑΡ . Την ώρα που γράφαμε χτες,  για την καθοριστική στήριξη της ΔΗΜΑΡ στον συνδυασμό Λάππα, έγινε η συντέλεια.

ofis 5

@ ειλικρινά δε κατάλαβα. Ο Φώτης έφυγε, η έφυγε το κόμμα. Επίσης δεν κατάλαβα τις ανακοινώσεις του βουλευτή μας της ΔΗΜΑΡ  Γιώργου Κυρίτση.

@ το πρωί με ανακοίνωση του ζητούσε να προκύψει και να νικήσει το νέο,  και το βράδυ δάκρυζε από την αποχώρηση του Φώτη. Όπως λένε στο χωριό μου το πρωί καρβουνιάρης και το βράδυ αλανιάρης

@ θυμίζουμε  εδώ, ότι υπήρχαν ισχυροί δεσμοί , αφου  ο πρόεδρος Φώτης, κρατούσε το σενάριο, για να το μάθει καλά το ρόλο του ο Κυρίτσης ο οποιος από τότε φώναζεπρόεδρε κάψε το σενάριο.

@ ακούω ότι  θέλουν να  κάνουν υπουργό τον Άρη. Και το απίστευτο, τον Νικήτα θα τον κάνουν πρόεδρο Δημοκρατίας.

@ ο ΓΑΠ λέει θέλει να συμμετάσχει στην ανασυγκρότηση της αριστεράς. Λογικό ακούγεται, αφού μόνο αυτός ξέρει και  καλύτερα από κάθε άλλο, πως αυτή διαλύθηκε.

ofis 6

@ έμαθα ότι στο αεροπορικό ταξίδι του Σαμαρά με το Βενιζέλο, συζητήθηκαν τα ονόματα της νέας κυβέρνησης. (εδώ)  Δυστυχώς η πτήση, δεν ήταν υπερατλαντική, ήταν σύντομη, με αποτέλεσμα να μη φτάσουν στους Τρικαλινούς βουλευτές. Δεν πειράζει στην άλλη πτήση. Ο όφις για κάθε ενδεχόμενο, θα κρατήσει την ιστορική φωτογραφία.

                                                                

                               @ οφις από το γαλα-τικο-ζιο χωριό.

.