…ο όφις …ο οφιοφάγος… 26 Mαίου 2014

{youtube}QZRjdeJi5ZI{/youtube}

@ το βίντεο που έφτιαξε ο όφις ,περιέχει σκληρές και ανατριχιαστικές σκηνές. Προσοχή στα μικρά παιδιά. Απαιτείται γονική συναίνεση.

@ είπαμε σεξιστικό το βίντεο του Θεοδωράκη. Ανατριχιαστικό λέμε το δικό μας. Να δούμε ποιο θα συζητηθεί περισσότερο.

@ και εμείς το κάναμε πρώτη φορά. Μας άρεσε από τότε  και  το κάνουμε τακτικά. Όχι όπως αυτοί  του Ποταμιού που το κάνουν μόνο στην προεκλογική περίοδο.

zaxaroula 1

@ ρούλαμ ρούλαμ ζαχαρούλαμ ,τι κακό σας έχει βρει.

@ έλειψα 15 μέρες και νόμισα ότι γύρισα σε άλλη πόλη. Η πλήρης ανατροπή. Έφυγα και άφησα πίσω μου συντρίμμια. Κατά τα άλλα εμένα φοβόταν ο διαχειριστής μου ,ότι ήμουν επικίνδυνος να ανατρέψω την κατάσταση.

@ δε κοιτάει εκεί ,που δεν πήρε ούτε ένα διαφημιστικό  banner-άκι ,έτσι για να βγάλει το ρεύμα που καίει το λάπτοπ του ,τον πείραζε ο όφις .

@ και η κουτσή Μαρία πήρε banner-άκια. Άλλος από την Περιφέρεια ,άλλος από το Μιχαλάκη, άλλος από τον Άγοραστό, άλλος  από το Παπαστεργίου, άλλος από τον Παπαθανασίου ,άλλος από τον Πάτρα .

@ ο δικός μου μπουκάλα. Ένα διαφημιστικό banner-άκι πήρε από τον Λιούτα,  το βάλε ψηλά στην κορυφή του TrikalaIN ,και καμάρωνe σαν γύφτικο σκεπάρνι.

@ άσε που πίστεψε, ότι θα μπορούσε να βγάλει το Λιούτα  ευρωβουλευτή. Έμαθα ότι στοιχημάτιζε, ότι θα μπορούσε να περάσει και τον Ζαγοράκη. Τα έχουν αυτά της ‘Ενώσεως τα Παιδιά’.

10174883 674726315

 

@ και μιας και λέμε για Ευρωβουλευτές την πρώτη θέση κτυπά η τηλεπερσόνα Σπυράκη. Τυχαίο ? Πάντως στα Τρίκαλα είχε ξεχωριστή συνάντηση με Λέγκα .Τυχαίο ? Όσο, τυχαίο ήταν λέω εγώ ότι ο Λέγκας εξέλεξε τους δικούς του στις πρώτες θέσεις.

@ ξαναγυρίζω στα πιο πάνω, και σας αποκαλύπτω ότι ο ο διαχειριστής μου, εξ όσων φαντάζομαι κρυφό-Τσιλιμιγκίζει.. Που να έπαιρνε και κανένα  banner-άκι .Θα έριχνε στο πι και φι την κυβέρνηση Αγοραστού, μαζί με το Μιχαλάκη.

@ και μιας και είπα για τον Αγοραστό, αληθεύει ότι ήρθε το βράδυ των εκλογών στα Τρίκαλα,και ότι  τον υποδέχθηκαν με μπαλωθιές και σειρήνες

@ ο κόσμος νόμιζε ότι ήρθε το ΕΚΑΒ, σε σημείο έκρηξης,αυτοσχέδιας βόμβας.

newego LARGE t 1

 

@τελικά δεν μάθαμε το θερμοκέφαλο που άρχισε τους πυροβολισμούς!!!.  Ο Κώστας Αργυρούσης  επέμενε χθες το πρωί, ότι έπεσαν αληθινοί πυροβολισμοί από κάποιον άνθρωπο ενός Θείου.Τώρα ποιος ήταν ο πυροβολητής ,και ποιος ο Θείος δεν γνωρίζω.

@ πάντως δεν είναι πράγματα αυτά. Πυροβολισμοί, κροτίδες ,σειρήνες. Γιατί βρε παιδιά  δεν αντιγράφετε λίγο Μπέο. Λίγο πολιτισμό ,από το μικρό λιμάνι.

@ χαμός στο μεγάλο λιμάνι. Αλλά και στο μικρό, το δικό μας. Μαρινάκης(μώραλης), Δούρου στο ένα, Μπέος στο άλλο.  Ολα κόκκινα. Μήπως η singularθα πρέπει να βελτιώσει την αχρωματοψία της.

{youtube}UJpNRmKpbcc{/youtube}

                             @ ο όφις ο ερυθρόλευκος