…ο όφις …ο οφιοφάγος…

ntouvli stella

@. στους κακεντρεχείς που σχολιάζουν αρνητικά, την παρουσία των γυναικών των πολιτικών μας ,στην εξέδρα της παρέλασης ,απαντάμε με Στέλλα Ντούβλη( σύζυγος Μιχάλη Ταμήλου) και με την άμεση παρέμβαση της ,στο λιποθυμικό επεισόδιο της σπουδάστριας της ΣΜΥ. Βλέπω στην επόμενη παρέλαση ,(εφόσον επιτρέπεται να την δούμε ) την κυρία Σκρέκα στην αντεπίθεση . Σε ρόλο τραυματιοφορέα..

@ αρχισαν οι αναλύσεις και οι προβλέψεις… Άμα το γάλα θα φάει τον Μάξιμο και επειδή η θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ανήκει στη Θεσσαλία.!!! επικρατέστεροι για υπουργοποίηση είναι ο κύριος Σκρέκας και η κυρία Σκόδρα της Καρδίτσας. Παλιά όμως καραβάνα της πολιτικής μου έκανε την πρόβλεψη. Κι εδώ μάλλον θα προηγείται ο κανένας.

@ και εδώ που τα λέμε φανταστείτε να υπουργοποιηθεί ο Σκρέκας. Βλέπω Βλαχογιάννη –Ταμήλο… από τα κεραμίδια στον εξώστη του τζαμιού.

@ γέμισε από υποψηφίους η παρέλαση αλλά και ο πέριξ της εξέδρας χώρος.. Αν ..έπαιρνε ..τους υποψήφιους μας είναι σίγουρο ότι δεν θα χαν πρόβλημα να παρελάσουν. Πάντως στην Ασκληπιού έκαναν την παρέλαση τους. Και μπορώ να πω ,ότι ο κόσμος, μάλλον αδιάφορος ήταν από την παρουσία τους.

.