…ο όφις …ο οφιοφάγος…

lazarines -bbb

Βρέ.. τις απίθανες κυρίες του διαγωνισμού για τις Λαζαρίνες. Αντί να βγάζουν  φωτογραφίες στις Λαζαρίνες, στήθηκαν αυτές για φωτογράφιση.

@ Θα προτείνω στον επόμενο δήμαρχο ,την επόμενη φορά , να κάνει το διαγωνισμό με  μεγάλες Λαζαρίνες. Να δω Κάκλα – Αργυρόπουλου Λαζαρίνες, και να πεθάνω.

 @ Γιατί έμειναν ανοιχτά  τη Κυριακή τα μαγαζιά.  Για να βγούμε και εμείς στις αγορές.. όχι μόνο ο Σαμαράς.

@ Πάντως υπάρχει πολύς κόσμος που  αγωνιά και ρωτά: Εμείς πότε θα βγούμε στη λαϊκή αγορά;

@ Και τώρα που έκατσε η σκόνη θέλω να αφιερωθώ στον Μητσιούλη, ψυχή τε και σώματι.

@ Μπορεί να μη παρουσίασε  τους υποψήφιους του (θέμα στρατηγικής θέλω να πιστεύω)  η διοργάνωση της εκδήλωσης του αποδείχτηκε άριστη.

@ Ωραίο το βίντεο , ωραία η  σκηνική παρουσία, καταπληκτικές οι τοποθετήσεις  των τριών υποψηφίων του, και κυρίως των δύο γυναικών

@ Γενναίο και τοδεν μας τρομάζει η αποτυχία’.  που είπε ο Mητσιούλης στην ομιλία του .  Το άσμα όμως λέει ότι ‘όποιος στη μάχη για να πεθάνει, στρατιώτη μου  για πόλεμο δεν κάνει’ 

@  Η αντίφαση όμως  ποια ήταν. Ενώ έπεφτε.. πολύ κύριε ελέησον… κανείς παπάς, κανείς διάκος, κανείς  ψάλτης στο ακροατήριο. Ούτε ένα καλυμμαύχι..Να είναι ναι αυτό που είπε ο Μητσιούλης .’ Οτι δεχόμαστε πόλεμο’. Προβλέπω μετά τις εκλογές να αρχίζουν ..Σταυροφορίες.

@  Άσχετο… Έμαθα  από κύκλους του Δένδια  ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία θα αρχίσει έρευνες για το οπλοστάσιο της δημοτικής αρχής που αποκαλύψαμε (εδώ)

 @ Επίσης άσχετο…Σύσκεψη για τον τουρισμό έγινε λέει, παρουσία όλων των φορέων στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων.. Ταξιδάκια βλέπω. Ποιοι θα είναι οι  τυχεροί αυτή τη φορά;

@ Συνέντευξη του Πάτρα  της Ελιάς στο ξενοδοχείο Πανελλήνιον.. Ήταν όλοι εκεί. Θα σαρώσει! Τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει αυτογνωσία. ‘Η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς είναι συμβολική. Έχω το γνώθι σαυτόν ‘ είπε  και μ’ αυτό τον τρόπο έσωσε την παράσταση.

 

 

                                                       ο όφις ο ολιγοφάγος