Ο Μπάμπης Δεληλίγκας τοποθετείται για το θέμα της δωρεάς του

Επειδή τις τελευταίες μέρες πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με το θέμα της δωρεάς του ζεύγους Μπάμπη-Γιάννας Δεληλίγκα, για την δημιουργίας ενός κέντρου φιλοξενίας παιδιών ΑμΕΑ στο Δήμο Τρικκαίων, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια ο ίδιος ο δωρητής Μπάμπης Δεληλίγκας, ο οποίος με σημερινή δήλωση του στο trikalaIN.gr διευκρινίζει τα εξής:

«Δεν μ’ ενδιαφέρει ποιος φορέας θα υλοποιήσει το έργο της δωρεάς μου. Τόσο εγώ όσο και η σύζυγος μου Γιάννα, δώσαμε αυτή την έκταση με όλη μας την καρδιά, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κέντρο φιλοξενίας για όλα τα ΑμΕΑ παιδιά του νομού. Στις συναντήσεις με Αγοραστό και Μιχαλάκη δεν παραβρέθηκα, γιατί πολύ απλά δεν προσκλήθηκα. Με τον Χρήστο Μιχαλάκη η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, ήταν στο γραφείο του στις 5 Αυγούστου του προηγούμενου έτους, έκτοτε δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να ολοκληρωθεί το έργο. Δεν με νοιάζει αν η γάτα είναι άσπρη, μαύρη ή καφέ, το μόνο που με νοιάζει είναι να πιάνει όλα τα ποντίκια.

Χαίρομαι που έστω και τώρα μετά από τόσο καιρό, οι αρμόδιες αρχές έδειξαν την ευαισθησία τους, έστω και καθυστερημένα. Αυτό που μ’ ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει ζάρια στις πλάτες αυτών των παιδιών και θα πρέπει ο καθένας να σεβαστεί όλες αυτές τις οικογένειες, που τραβάνε καθημερινά ένα μεγάλο Γολγοθά. Φανταστείτε αν θα φύγουν από την ζωή οι γονείς αυτών των παιδιών, τι θα απογίνουν αυτά τα αγγελούδια. Γιατί αν το καλοσκεφτείτε, είμαστε όλοι εν δυνάμει ΑμΕΑ, κάνεις δεν ξέρει τι μας ξημερώνει.

Περιμένω να δω πρώτα τις ενέργειες των αρμοδίων αρχών και απτά αποτελέσματα και μετά θα πω περισσότερα».