Ο Μιχάλης Tαμήλος προσκεκλημένος στη χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Γρεβενών

grevena node

Στην κοπή πίτας – Χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Γρεβενών, παραβρέθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, προσκεκλημένος της τοπικής ΝΟΔΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» της γειτονικής πόλης.

Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Γρεβενών, έδωσαν το παρών ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κων/νος Γκιουλέκας, η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέτα Μακρή ενώ κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο κ. Ταμήλος, τιμήθηκε από τη ΝΟΔΕ Γρεβενών ως καταγόμενος από τη Σαμαρίνα. Ο κ. Ταμήλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γρεβενών για τη τιμή που έγινε στο πρόσωπό του και τόνισε ότι δεν ξεχνά ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σαμαρίνα την οποία και επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

grevena node 2

Ο βουλευτής της Ν.Δ. διαβεβαίωσε τα στελέχη της ΝΟΔΕ Γρεβενών ότι θα σταθεί αρωγός όλων των προσπαθειών που θα καταβάλλουν οι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί παράγοντες των Γρεβενών, για να φέρουν την ανάπτυξη στον ορεινό όγκο της Πίνδου, η εδαφική συνέχεια της οποίου αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους δύο γειτονικούς νομούς Τρικάλων και Γρεβενών.

.