Ο …λιγομίλητος Τρέλλης και ο Μερεντίτης με…άποψη

Την τακτική του βλέπε, άκου, σώπα, φαίνεται πως εφαρμόζουν εκεί στην τοπική Νέα Δημοκρατία. Όλα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και ειδικά ο Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Κώστας Τρέλλης που έχει και τον κύριο λόγο της επικοινωνίας και της εκφοράς του πολιτικού λόγου του κόμματος προς τα έξω, σιωπούν….Και σιωπούν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με πολλά προβλήματα που βιώνει η κοινωνία.

Τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Τρικάλων Κώστα Τρέλλη, μόλο που του χρεώνονται εύσημα για τα υψηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, την επανεκλογή στην Περιφέρεια Μιχαλάκη-Αγοραστού και την επικράτηση στους τρεις από τους τέσσερις δήμους του νομού δεξιών Δημάρχων, με εξαίρεση τον Δήμο Μετεώρων, έχουμε την εντύπωση πως η τοπική κοινωνία θα τον προτιμούσε περισσότερο λαλίστατο και με άποψη για τα τόσα προβλήματα της καθημερινότητας. Αντ’ αυτού ο Πρόεδρος εμφανίζεται μάλλον λιγομίλητος και με διάθεση να παρακολουθεί και να καταγράφει απλά τα γεγονότα…lockdown στην εστίαση, Ελληνοτουρκικά, κορονοϊός, προβλήματα επιχειρήσεων και επαγγελματικών κλάδων, αναδρομικά συνταξιούχων και τόσα άλλα, δεν θα έπρεπε να βγει έστω μια ανακοίνωση…Έστω και για τα μάτια…Αλλά εις μάτην! Τι να κάνουν κι αυτοί, έχουν κι αυτοί τα δικά τους…

Στον αντίποδα του Τρέλλη και των στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται ο δικηγόρος και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα Άρης Μερεντίτης, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται από τις εξελίξεις, τα «χώνει» πότε στον ΣΥΡΙΖΑ, πότε στη ΝΔ, πότε στους Τούρκους, πότε για διάφορα κοινωνικά θέματα. Βέβαια καλό θα ήταν κάπου κάπου να τα «χώνει» και στο κόμμα του, γιατί και εκεί τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι.

Πάντως οι παρεμβάσεις του Άρη και λόγο έχουν και άποψη και αυτό το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε τις διαβάσει προσεκτικά και «αποκρυπτογραφήσει» τα γραφόμενα του…Δεν διστάζει να «καυτηριάσει» πρόσωπα και καταστάσεις, αφήνοντας ενίοτε και αιχμηρά σχόλια!