Ο Λιάπης ξέρει να κάνει εκλογές….

liapis ekloges

Πάντως ο Λιάπης, ως Γενικός Γραμματέας της ΕΕΕΨ, φάνηκε πως εκλογές ξέρει να κάνει….καθώς με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιατρικής.

Η διαδικασία έλαβε χωρα στο πλαίσιο της 30ης Επιστημονικής Διημερίδας της ΕΕΕΨ που διεξήχθη από 11 έως 13 Δεκεμβρίου στη Λίμνη Πλαστήρα.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN ο Δρ. Λιάπης:

“Ίσως το πιο σημαντικό επίτευγμα της θητείας του απερχόμενου ΔΣ ήταν πως μέσα από τις ενέργειες της Ένωσης Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιατρικής, πετύχαμε να καθιερώσουμε την ανευ θεσμικού ή χρονικού περιορισμού παράταση της θητείας των νέων ιατρών που ολοκληρώνουν την ειδικότητά τους, στα δημόσια νοσοκομεία, μέχρι της ελεύσεως των ειδικευόμενων αντικαταστατών των. Έτσι, ουσιαστικά, στηρίξαμε εκατοντάδες Νοσοκομεία της χώρας και ιδιαίτερα της περιφέρειας, τα οποία έμεναν χωρίς γιατρούς, αδειάζοντας κυριολεκτικά από ειδικευόμενους, λόγω της επιστημονικής μετανάστευσης πολλών εκ των εν αναμονή συναδέλφων στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, δώσαμε οικονομική ανάσα σε χιλιάδες νέους συναδέλφους που βιοπορίζονται και ζουν τις οικογένειές τους από τον μισθό του Νοσοκομείου, μη θέλοντες να εκτεθούν –ακόμη- στη βάσανο και στις -εν μέσω οικονομικής κρίσης- αβεβαιότητες του ελευθέρου επαγγέλματος.”

 

.