Ο Λάμπρος Γκόγκος στο δυναμικό της Ernst & Young Ελλάδος

 

gkogkos_copy_copy

 

 

 

 

Ο Tρικαλινός κ. Λάμπρος Γκόγκος (γιος του ναύαρχου Νίκου Γκόγκου) ηγείται των συμβουλευτικών ασφαλιστικών υπηρεσιών της Ernst & Young στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Τουρκία

 

 

 

Στην εκλογή των κ.κ. Λάμπρου Γκόγκου και Ηλία Βυζά στη θέση του εταίρου (partner) στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών της προχώρησε η Ernst & Young. 

Με αφορμή την προαγωγή των δυο στελεχών της Ernst & Young Ελλάδος, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, δήλωσε: «Σε ένα δυναμικό περιβάλλον που εξελίσσεται συνεχώς, η αγορά απαιτεί πολύ υψηλού επιπέδου εξειδικευμένα στελέχη.  Στελέχη, που μπορούν να προσφέρουν στις εταιρείες υπηρεσίες αιχμής για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών.  Η Ernst & Young Ελλάδος, με την εκλογή των δύο νέων μας εταίρων, αποδεικνύει την προσήλωσή της στην παροχή υπηρεσιών στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, επενδύοντας με συνέπεια στο ανθρώπινο δυναμικό της, με την ανέλιξη νέων επιστημόνων με εξαιρετικά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα».

Ο κ. Λάμπρος Γκόγκος ηγείται των συμβουλευτικών ασφαλιστικών υπηρεσιών της Ernst & Young στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Τουρκία, έχοντας πλέον των δώδεκα ετών προϋπηρεσίας στον ασφαλιστικό χώρο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην AlicoAIGLife στην Αθήνα και συνέχισε την πορεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο περνώντας πάνω από 4 χρόνια στο Αναλογιστικό Τμήμα της Aviva UK. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Ernst & Young το 2006 δημιουργώντας το τμήμα των Αναλογιστικών Υπηρεσιών το 2008. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Lancaster.

Ο κ. Ηλίας Βυζάς ηγείται των συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής και τεχνολογίας (IT Advisory) της Ernst & Young στην Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία στους κλάδους της Πληροφορικής, της Τραπεζικής και των Τηλεπικοινωνιών. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως Technical Operations Director στην Upstream Systems από την οποία αποχώρησε το 2007 για να ενταχθεί στο δυναμικό της Ernst & Young. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Imperial College of Science, Technology and Medicine, ενώ διαθέτει τρία μεταπτυχιακά από το Massachusetts Institute of Technology (MIT) και Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πηγή:www.capital.gr