Ο κορονοϊός «φρενάρει»… γάμους, αρραβώνες, βαφτίσεις και λοιπές εκδηλώσεις στα Τρίκαλα

Αλλιώς υπολόγιζαν και αλλιώς τους ήρθαν τα πράγματα λόγω…κορονοϊού! Πολλά ζευγάρια στα Τρίκαλα που σκόπευαν την άνοιξη, το καλοκαίρι αλλά και αργότερα να αρραβωνιαστούν ή να παντρευτούν, αλλά ακόμα και γονείς που ήθελαν να βαπτίσουν τα παιδιά τους, μάλλον αναθεωρούν τους αρχικούς τους σχεδιασμούς.

Γάμοι, αρραβώνες και βαπτίσεις αναβάλλονται σωρηδόν ο ένας μετά τον άλλο, ψάχνοντας νέες ημερομηνίες σε…βάθος χρόνου, αφού το γενικό κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα είναι απαγορευτικό για τέτοιου είδους τελετές λόγω κορονοϊού, όπου θέλοντας και μη θα υπάρχει έντονος συγχρωτισμός κόσμου.

Αλλά και άλλες εκδηλώσεις (ομιλίες, παρουσιάσεις, συναυλίες κλπ.), που ήταν προγραμματισμένες, σύμφωνα με έρευνα του trikalaIN.gr, οδηγούνται σε αναβολή ή ακόμη και σε ματαίωση.

Όλο αυτό το σκηνικό που διαμορφώνεται, μοιραίο είναι να συμπαρασύρει σε…δύσβατα μονοπάτια, εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα είχαν συμμετοχή στις εν λόγω τελετές και εκδηλώσεις.