Ο καλός πιστός «στρατιώτης» Χάϊδος προετοιμάζεται…

Ήταν να μην πάει στο ΣΥΡΙΖΑ και να μην το πάρει απόφαση ο Γιαννάκης ο Χάϊδος. Από την στιγμή που κούνησε μαντήλι στο Κίνημα Αλλαγής και τους πρώην «συντρόφους» του, δόθηκε ψυχή και σώμα στον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της κεντροαριστεράς Αλέξη Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Με βήματα προσεκτικά και στοχευμένα προετοιμάζει την υποψηφιότητα του για τις επόμενες εκλογές, ως υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς θεωρεί πως η θητεία του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκληρώνεται κάπου εδώ (Με τον Τσιλιμίγκα άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει….).

Ως καλός και πιστός «στρατιώτης» του κόμματος, εθεάθη την Κυριακή στην συνέλευση του προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Τρίκαλα, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υπουργό Νίκο Παππά, να παρακολουθεί από τα…μετόπισθεν την ομιλία και να «φτερουγίσει» η καρδιά του, ακούγοντας για δεύτερη φορά αριστερά στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ο Γιάννης Χάϊδος… Σήμερα πιστός και φιλότιμος στρατιώτης της παράταξης, με την ελπίδα στο πέρασμα του χρόνου να πάρει τα….πολιτικά του γαλόνια, επιστέφοντας ως Στρατηγός!

Θα ριχτεί στη μάχη και εκεί να δούμε τι ψάρια θα πιάσει…