Ο Γιάννος, ο Δήμος, το κομπολόι και το “βόλι”

kompoloi 1

Η σκηνή που ακολουθεί διαδραματίστηκε στους διαδρόμους του Δημοτικού Μεγάρου Τρικκαίων μισή ώρα προ της ενάρξεως της εκδηλώσεως για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις (29/3).

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων -και στρατηγός, μην το… ξεχνούμε- Δημοσθένης Μάντζαρης «έκοβε βόλτες» σαν να… έστηνε καρτέρι σε πιθανούς και… απίθανους ψηφοφόρους, ενώ ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Ρίτσος έπαιζε, αργά και με… χτύπο που έκανε μπαμ από μακριά, το κομπολόι του.

Όλα αυτά υπό το… διακριτικό βλέμμα του Γιάννη Βαρδούλη, συνταξιούχου ιατρού – προέδρου του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

kompoloi 2

«Πόσο μ’ αρέσει βρε Γιάννη ο τρόπος που παίζεις το κομπολόι!…», είπε ο Δήμος (απ’ τα Τρίκαλα) και ο… κομπολογάς τέντωσε το κορμί του από υπερηφάνεια, λες και προέκειτο να… παρασημοφορηθεί!!!

Πάντως, απ’ το μυαλό του Γιάννου δεν πέρασε διόλου η… υποψία ότι ο πολυμήχανος στρατηγός ενδεχομένως και να είχε θέσει σε εφαρμογή τακτική προσέγγισης ιδεολογικού αντιπάλου με το… μαλακό και σε… τόνο απολύτως φυσιολογικό!!

kompoloi 3

.