Ο Ετήσιος Χορός του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ»

Το Σάββατο   9/12/2017 ο Ετήσιος Χορός του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ»

Ο Λαογραφικός – Χορευτικός όμιλος «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Τρικάλων, διοργανώνει  τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 9/12/2017 και ώρα 8 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο   ‘ΠΥΛΗΣ    ΜΕΓΑΡΟ’, επί της οδού Πύλης.

Κορυφαίοι μουσικοί και ερμηνευτές, θα κρατήσουν συντροφιά τους φίλους και φίλες του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ», για να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά, με πολύ χορό, κέφι, γλέντι και ξεφάντωμα.

Η Δημοτική και λαϊκή ορχήστρα αποτελείται από τους Χρυσόστομο Μητροπάνο τραγούδι , Χρήστο Κιτσόπουλο στο Κλαρίνο, Σωτήρη Γοργογέτα τραγούδι, Μάριο Σαρακατσιάνο Λαούτο-Τραγούδι, Κωστούλη Κων/νο κλαρίνο, Λευτέρη Γάλλο βιολί, ,  Δήμητρα Καλλιάρα κανονάκι- τραγούδι,  Βασίλη  Γαλάνη  κρουστά, Μίλτο Κρανιά μπουζούκι- τραγούδι, Παπακώστα Παναγιώτη κιθάρα.

Το Πρόγραμμα θα ανοίξουν τα χορευτικά τμήματα του «ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ» και στη συνέχεια η βραδιά είναι αφιερωμένη σ’ όλο το κόσμο που θα τιμήσει με την παρουσία του το χορό.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λαχειοφόρος με πάρα πολλά δώρα- προσφορές καταστημάτων της πόλης μας, αλλά και του Συλλογου.