Ο Αλέξης, ο Χρήστος και η… εκλογική υπόσχεση!

simorelis dri tsipra 1

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης με τον «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία» έλαβε την προσωπική διαβεβαίωση του Αλέξη Τσίπρα, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην γειτονική Καρδίτσα (8/4), ότι θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα για να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του συνδυασμού μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών – περιφερειακών εκλογών του Μαΐου.

Ο κ. Σιμορέλης δίνει, πραγματικά, το είναι του στον αγώνα. Χωρίς να είναι συγκεντρωτικός, φροντίζει να βρίσκει χρόνο για όλα!

Παρά το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα (περιοδείες, ομιλίες, επαφές, συνεντεύξεις κ.λπ.), προσπαθεί και καταφέρνει, έως στιγμής, να «χωράει» τα πάντα και να μην αφήνει κανέναν απ’ έξω και… παραπονεμένο!

Αυτήν τη φορά είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ! Πιστεύει ότι μαζί με τους συντρόφους του θα φθάσουν στη βρύση και θα πιουν νερό! Κάθε εικοσιτετράωρο που περνά κερδίζει πόντους και νέες συμπάθειες ακόμη και από ανθρώπους που δεν ανήκουν στον ιδεολογικό του χώρο…

Έχει δε, τους πάντες στο πλευρό του. Όχι μονάχα την τοπική βουλευτή Παναγιώτα Δριτσέλη, αλλά μέχρι και το τελευταίο κομματικό στέλεχος!…

Προς τούτο και ευελπιστεί πως ό,τι κάνει τώρα στην κάλπη θα το βρει!!!

.