ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΑΡΑΒΑΣ… άλλαξαν τα δεδομένα για το ελληνικό χοιρινό

Η οικογένεια ΜΑΡΑΒΑ, με όραμα την ποιότητα, την παράδοση, την υγιεινή, την καινοτομία και τον σεβασμό στο περιβάλλον, φέρνει κοντά σας το φρέσκο ελληνικό χοιρινό κρέας.

Η γεύση και η ποιότητα του χοιρινού κρέατος επιτυγχάνεται με την υγιεινή και ποιοτική διατροφή των χοίρων με ελληνικά δημητριακά α’ ποιότητας σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες που επικρατούν για τη διαβίωση των ζώων στην σύγχρονη χοιροτροφική μονάδα στη Φήκη Τρικάλων.

Η επιχείρηση ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ  δημιούργησε το 2004 μια καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής, επεξεργασίας και τυποποίησης χοιρινού κρέατος, που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας, Παραγωγή-Εμπορία-Κοπή-Τυποποίηση, και συνέχισε, λειτουργώντας ιδιωτικό βιομηχανικό σφαγείο στην Πύλη Τρικάλων.

ΠΙΑΛΕΙΑ, Τρίκαλα
42032 / Τρικάλων

Τηλέφωνο: 2431052065

Κινητό: 6974068364