Ντίνος Μπάρδας: Συμπλήρωσε 26 χρόνια στην αυτοδιοίκηση και συνεχίζει…

Ούτε λίγο ούτε πολύ συμπλήρωσε ¼ του αιώνα στα αυτοδιοικητικά πράγματα του νομού ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, παρόλο που ο ίδιος ακόμα και σήμερα παραμένει νέος, δυνατός, ακμαίος, ασταμάτητος και κυρίως έτοιμος να προσφέρει πολλά ακόμα.

Στην αυτοδιοίκηση βρίσκεται συνεχώς και αδιαλείπτως από το 1994 (χρονιά κατά την οποία εκλέχθηκε για πρώτη φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος), έχοντας υπηρετήσει τον Α’ βαθμό της αυτοδιοίκησης επί πολλές θητείες και έχοντας αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια μια μοναδική και άνευ προηγουμένου εμπειρία διοίκησης.

Ακόμα και σήμερα τόσα χρόνια μετά, ο εκ των παλαιοτέρων και εμπειροτέρων στην αυτοδιοίκηση, παραμένει πάντα αειθαλής, ενεργός και με άποψη για τα κοινά, έτοιμος να προσφέρει στον τόπο και τους πολίτες, όπως άλλωστε τόσα χρόνια έκανε.

Duracell στην κυριολεξία και σήμερα ο Ντίνος που δεν καταλαβαίνει ούτε κούραση, ούτε αργίες, ούτε τίποτα…Και αν ο Χρήστος Μιχαλάκης, οδεύσει μελλοντικά προς την κεντρική πολιτική σκηνή, αποκτά ακόμα πιο «πρωταγωνιστικό» ρόλο ο Ντίνος Μπάρδας στο νομό…

Οψόμεθα για τα μελλούμενα!