Ντ. Κοτρώνης: Η κ. Παπακώστα «παίζει» ακόμα και για την 1η θέση του ψηφοδελτίου

Με θερμά λόγια για την Βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, αναφορικά με την «διαμάχη» της με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα ερτζιανά, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Ντίνος Κοτρώνης.

Όπως τόνισε «Η κ. Παπακώστα έρχεται να καλύψει ένα κενό και ένα έλλειμα επικοινωνίας που υπάρχει στην τοπική κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορεί να μένουν αναπάντητα τα ασύστολα ψεύδη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο αφορά το εργασιακό νομοσχέδιο. Ας μας πουν οι του ΣΥΡΙΖΑ με ποιον είναι, με τους εργαζόμενους ή τους εργοδότες;». Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας μια ένδεια επιχειρημάτων να αντιπαραθέσουν, καταφεύγουν στην εύκολη λύση που είναι ο χλευασμός και η απαξίωση. Αυτό συνιστά την μέγιστη πολιτική υποκρισία

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ. Κοτρώνης, ερωτηθείς για το ποιοι πιθανότατα θα εκλεγούν στις επόμενες εκλογές από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε πως «η Κατερίνα Παπακώστα με τις καίριες παρεμβάσεις της και στην όλη στάση της, διεκδικεί με αξιώσεις μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου, δεδομένου ότι αν στο τέλος το έργο του Υπουργού Κώστα Σκρέκα για το νομό δεν είναι και τόσο θετικό, τότε πολύ δύσκολα θα επανεκλεγεί και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, όπως υποστηρίζουν μερικοί».

Λίγο νωρίτερα στην ίδια εκπομπή είχε φιλοξενηθεί και η Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, η οποία αρκέστηκε να δηλώσει για τον αναπλ. Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μπάτζιο για τα όσα ο ίδιος της πρόσαψε περί εύκολου αντιπάλου κλπ. «Ας ρωτήσει τον κ. Φίλη και την αντιπαράθεση που είχαμε στη Βουλή για το νομοσχέδιο της Παιδείας ο κ. Μπάτζιος, για να διαπιστώσει πόσο εύκολος αντίπαλος είμαι, όπως ισχυρίζεται. Αυτοί θέλουν άβουλους Βουλευτές να μην ασχολούνται. Φταίει μετά η Παπακώστα που βγαίνει και τους τα χώνει;».