Νόβακ Τζόκοβιτς: Κρίσιμη επαφή με τη χορηγό του Lacoste μετά την απέλαση από την Αυστραλία

Η γαλλική φίρμα ενδυμάτων, Lacoste, κορυφαία χορηγός του Νόβακ Τζόκοβιτς, ανέφερε την Δευτέρα (17/01) ότι το συντομότερο δυνατό θα «έρθει σε επαφή» με τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου προκειμένου να «επανεξετάσει τα γεγονότα που ακολούθησαν την παρουσία του στην Αυστραλία».

Η Lacoste ενημέρωσε ότι θέλει να εξετάσει τα όσα έγιναν στην Αυστραλία, με τον ανεμβολίαστο Νόβακ Τζόκοβιτς να αποχωρεί από τη χώρα και να μην καταφέρνει να διεκδικήσει ακόμα ένα γκραντ σλαμ τίτλο στο Australian Open.

“Θα έρθουμε σε επαφή με τον Νόβακ Τζόκοβιτς το συντομότερο δυνατό για να εξετάσουμε όλα τα γεγονότα που αφορούσαν την παρουσία του στην Αυστραλία” δήλωσε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της. 

“Ευχόμαστε σε όλους ένα εξαιρετικό τουρνουά και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για όλες τις προσπάθειές τους να διασφαλίσουν ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί σε καλές συνθήκες για παίκτες, προσωπικό και θεατές” πρόσθεσε η γαλλική εταιρεία. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι πιθανό να αντιμετωπίσει προβλήματα και με τους χορηγούς του. Μένει να φανεί αν μελλοντικά ο Σέρβος αλλάξει τη στάση του απέναντι στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

newsit.gr