Νίκη για τις παγκορασίδες του Ασκληπιού

Με νίκη 2-3 , επί της συμπολίτισσας Άμιλλας, ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι παγκορασίδες του Ασκληπιού.
Σε έναν αγώνα διαφήμιση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη φάση και διήρκεσε περισσότερο από δυο ώρες οι μικρές του Ασκληπιού πιο ψύχραιμες πήραν τη νίκη .
Στο 1ο σετ η Άμιλλα ξεκίνησε καλύτερα ,εκμεταλεύτηκε τα λάθη στην υποδοχή και την ολιγωρία του Ασκληπιού και πήρε εύκολα το σετ με 16-25.
Στο 2ο ο Ασκληπιός ξεκίνησε καλύτερα και είχε ενα μικρό προβάδισμα 2-3 πόντων το οποίο όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το τέλος αφού όταν προηγήθηκε με 24-21 χαλάρωσε και έδωσε το δικαίωμα στην Άμιλλα να ισοφαρίσει σε 24-24.Πιο ψύχραιμες οι μικρές του Ασκληπιού και με περισσότερες επιλογές πήραν τελικά το σετ με 27-29.
Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός συνέχισε με το γκάζι πατημένο ,είχε μια συνεχώς μια διαφορά 5-6 πόντων για να πάρει τελικά το σετ με 19-25.
Στο 4ο σετ η Αμιλλα αντέδρασε ,ξεκίνησε πιο δυνατά και διατήρηε το προβάδισμα της μέχρι το τέλος και κέρδισε το σετ με 25-18.
Στο 5ο σετ η Άμιλλα ξεκίνησε καλύτερα πήρε μια μικρή διαφορά 3-1, 6-3 δεν κατάφερε όμως να την κρατήσεις και ο Ασκληπιός προσπέρασε 7-8, 9-12 για να πάρει τελικά το σετ με 11-15.
ΑΜΙΛΛΑ (Γούλας):Καμινάρη, Ακρίβου, Μανθοπούλου, Καρατάσιου, Χύτα, Λιάβα, Νταράλα, Παιάνα(λ), Οικοκονομίδη(λ), Προβίδα, Ιακωβάκη.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα):Γκιούρκη, Κόκκαλη, Ταρατόρα(λ), Μπρουσιάκη, Τζίκα,Κοντοκώστα, Σούλκο, Παπαγιάννη, Κόκκαλη .