Νέος κύκλος διαλέξεων Αυτογνωσίας,Φιλοσοφίας και πρακτικής Ψυχολογίας στα Τρίκαλα

Μετά τις 2 εναρκτήριεςομιλίες της Γνωστικής Πολιτιστικής -αφιλοκερδούς-Εταιρείας Samael-Lakhsmi, των προηγούμενων εβδομάδων, αρχίζει νέοςκύκλος 22 εβδομαδιαίων θεματικών διαλέξεων,σε θέματα Αυτογνωσίας στα Τρίκαλα.

Στις διαλέξεις αυτές εξετάζονται: η ουσιαστική  Γνώση, η άδολη Επιστήμη, η Τέχνη, η Φιλοσοφία, ο αγνός Εσωτερισμός, η Γνωστική Ψυχολογία, η Ουσία, η Προσωπικότητα, τα Εγώ, ο κόσμος των σχέσεων, η Εσωτερική Αστρολογία, οι Συμπαντικοί Νόμοι που μας διέπουν, τα Μυστήρια της Ζωής και του Θανάτου, ο κόσμος των Ονείρων και οι άλλες διαστάσεις, ο Διαλογισμός, οι αιτίες των Ασθενειών, η ισορροπία και ο μετασχηματισμός των ενεργειών, η σωστή Διατροφή, η Φυσική Ιατρική, ο έλεγχος του στρες, οι κρυμμένες δυνάμεις του ανθρώπου, πώς να λύνουμε προβλήματα και να ξεπερνάμε δύσκολες καταστάσεις, η Αφύπνιση της Συνείδησης…

Γιατί ηκρίση που όλοι βιώνουμε σήμερα, ενώ φαίνεται να είναι οικονομική, τελικά είναι κρίση των αξιών. Κι αυτή η έλλειψη των αξιών είναι που μας απομακρύνει από τον βαθύτερο εσωτερικό Εαυτό μας, το Είναι μας, διαιωνίζοντας έτσι την έλλειψη της Συνείδησης…

Η Γνωστική Πολιτιστική Εταιρεία SamaelLakhsmi είναι μία  μη κερδοσκοπική εταιρεία που δίνει σειρά διαλέξεων, πάνω σε θέματα αυτογνωσίας και πρακτικής ψυχολογίας, σε διάφορες πόλεις με ελεύθερη είσοδο.                                       

Έχει σαν στόχο της, την αυτοβελτίωση του ατόμου μέσω της αυτογνωσίας, τον έλεγχο του στρες, την καλλιέργεια πανανθρώπινων αξιών και τη δημιουργία αρμονικών σχέσεων με τον εαυτό μας-με τους άλλους και με το φυσικό μας περιβάλλον, προτείνοντας συνειδητούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας.

Επιπλέον, δε χρηματοδοτείται από οποιονδήποτε οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό, θρησκευτικό φορέα ή παράγοντα, παρά μόνο στηρίζεται στις εθελοντικές εισφορές των μελών της…

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, δημιουργούνται 2 εβδομαδιαία τμήματα στα Τρίκαλα.Το πρώτο κάθε Κυριακή στις 18.30 και το δεύτερο κάθε Τρίτη στις 10:30 το πρωί.

Σταπρώτα μαθήματα, θα γίνει αναφορά στο τι είναι Γνώση (από πού προέρχεται, οι 4 κολώνες της και η εποχή του Υδροχόου) καθώς και στη ψυχολογική μας δομή (Ουσία,Εγώ,Προσωπικότητα)  και την  Αφύπνιση της Συνείδησης.

Όλες οι διαλέξεις είναι καθαρά πρακτικές και απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και εκπαίδευσης.

Σε όλες τις διαλέξεις, που πραγματοποιούνται στη φιλόξενη ισόγεια αίθουσα επί της Ζωγράφου 2 (πίσω από το πνευματικό κέντρο), η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.