Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ.Το απίστευτο ποσό των 17 εκατ. ευρώ θα κληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη

 tzoker-666

 Το εκπληκτικό ποσό των 17 εκατ. ευρώ θα μοιραστεί την ερχόμενη Πέμπτη, μετά το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της Κυριακής.

Ο συνολικός αριθμός των δελτίων που συμπληρώθηκαν είχε ξεπεράσει τα 3 εκατ. πριν κλείσουν τα συστήματα.

Οι τυχεροί αριθμοί που βγήκαν από την κληρωτίδα είναι: 42, 39, 16, 9, 5 και Τζόκερ ο αριθμός 12. Μέχρι και 1.000 δελτία τζόκερ το δευτερόλεπτο έφτασαν να συμπληρώνονται την Κυριακή για το τζακ-ποτ των 14 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι δεν βρέθηκε νικητής. Στην κλήρωση της επόμενης Πέμπτης αναμένονται νέα ρεκόρ συμμετοχής. Εκατομμύρια παίκτες του ΟΠΑΠ και απλοί… φίλοι της αγωνίας περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Είναι ενδεικτικό ότι στο παιχνίδι μπήκαν ακόμη και άνθρωποι που δεν ήξεραν καν πως να συμπληρώσουν το δελτίο, λένε ιδιοκτήτες πρακτορείου.

Ούτως ή άλλως, δεν έχει υπάρξει υπερτυχερός που να βρήκε όλους τους αριθμούς από τις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς ακολούθησαν 14 συνεχόμενα τζακ-ποτ.

Η συμμετοχή των παικτών ήταν η μεγαλύτερη τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2010, όταν είχαν κληρωθεί συνολικά 19 εκατ. ευρώ για την πρώτη κατηγορία των 5 + 1 αριθμών.

.