@ Νέο κύμα κακοκαιρίας στα Τρίκαλα. Μετά την Αριάδνη, η Βαΐτσα 2

Νέο κύμα κακοκαιρίας.  Μετά την Αριάδνη, η Βαΐτσα 2. Το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη Θεσσαλία.

@…Ενώ ακόμη δεν έχουμε ξεμπλέξει με την Αριάδνη,  ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία Βαΐτσα 2 έρχεται να συμπληρώσει το πολικό σκηνικό που περνάμε στη Θεσσαλία.

@…Η Βαΐτσα 2 δεν θα έχει καμία σχέση με την Αριάδνη,την οποία ακόμη ψάχνει σε ραχούλες και πεδινά η Περιφερειακή Διοίκηση Τρικάλων,  υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη.

@…εδώ Αριάδνη… εκεί Αριάδνη… που είναι η Αριάδνη, είναι η αγωνιώδης κραυγή των παλικαριών  της περιφερειακής διοίκησης Τρικάλων, τα οποία άλλα περίμεναν και άλλα τους ήρθαν.

@…και σαν να μην έφταναν όλα αυτά,παραλίγο να είχαμε και διπλωματικό επεισόδιο,όταν την ώρα που έπινε το καφεδάκι του ο πρώην βουλευτής μας Χρήστος Μαγκούφης,στο Νεραϊδοχώρι,ανήμερα των Θεοφανείων,  ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται έντρομος,με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο,  οδηγός εκχιονιστικού. Από την πόρτα και πριν πει χρόνια πολλά για την ημέρα, κάνει νόημα να βγει έξω ο καφετζής,για να τον ρωτήσει… αν πέρασε η Αριάδνη.

@…τι ήταν να τα ακούσει  ο Χρήστος. Η εξέλιξη αναμενόμενη αλλά και δικαιολογημένη. Μέχρι να δοθούν οι εξηγήσεις, γιατί ο χειριστής ζητούσε πληροφορίες από τον καφετζή για τη γυναίκα του,και όχι από τον ίδιο, βρέθηκε μισοθαμένος στο χιόνι.

@…πάντως τα νέα από το μέτωπο του αποχιονισμού είναι θλιβερά. Ενώ όλα ξεκίνησαν  καλά, με την καθιερωμένη σύσκεψη των ειδικών, η οποία αν και άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση  εξαιτίας του ότι οι επιτελάρχες δεν είχαν τελειώσει την παρτίδα, η κακοκαιρία αποδείχτηκε μούφα (εδώ) η άλλως κατώτερη των περιστάσεων.

@…Οι χιονοπροσδοκίες έγιναν νερό και αλάτι.Θρήνος στους επιτελείς, στα Πελτεκάκια, στα Ζαχαράκια και σε όλα τα –ακια του αποχιονισμού.  Σε τραγική κατάσταση και ο Μιχαλάκης, ο όποιος αναγκάστηκε και ελλείψει αντικείμενου να πάει στα Θεοφάνεια.

@…Οι επικοινωνιολόγοι του επιτελείς, αρχικά σκέφτηκαν  να βουτήξει και ο αντιπεριφερειάρχης μας στο ποτάμι

@…Η σκέψη ωστόσο απορρίφτηκε αφού θα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσει από τους λοιπούς βουτηχτάδες.

@…και για να του  κρύψουν  τη στενοχώρια του, τον έβαλαν  να ξεκουλουριάσει το μπλεγμένο σχοινί του τιμίου σταυρού με έπαθλο να το ρίξει και αυτός μια φορά μέσα.

@…άσε και το άλλο.  Τον έβαλαν να δώσει συνέντευξη στον Ενεργό Πολίτη για το όραμα που έχει για το Νομό. Τα   τρία τέταρτα της συνέντευξης ήταν για το χιόνι και για τις κατολισθήσεις.  Τον  ρωτούσε ο Χρήστος Κοντός για την ανάπτυξη του Νομού μας, και ο Μιχαλάκης απαντούσε για τα χιόνια, τον ρωτούσε για το ΕΣΠΑ και αυτός απαντούσε για τις κατολισθήσεις. Άσε οι φωτο της συνέντευξης. Ο Μιχαλάκης και η αλατιέρα, ο Μιχαλάκης και το γκρέιντερ, ο Μιχαλάκης στο παγωμένο οδόστρωμα,ο Μιχαλάκης και οι επτά χειριστές. Και όλες οι φωτο στο αμέριμνο ( το λεω αυτό γιατί αμέριμνο στους -10 C , και στο πουθενά, δεν βγαίνει με τίποτα)

@…και να φανταστείτε ότι η συνέντευξη  δεν  εδόθη … δια ζώσης ! Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος κράτησε όλες τις προδιαγραφές. Τρεις αναφορές στον… περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό,  δύο αναφορές…. ύστερα από εντολή που μας έδωσε ο Κώστας Αγοραστός,  τέσσερις αναφορές ….στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

                                                                          @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  • Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!
  • Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ  στον συνήγορο του καταναλωτή.Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.