Νέα υποψηφιότητα από τον Δημήτρη Δελιτζιά στο Δήμο Μετεώρων

Μια νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Μετεώρων, προκύπτει μετά την πρόσφατή δήλωση του Δημήτρη Δελιτζιά (είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Χασίων),να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Αγαπητοί φίλοι-φίλες και συνδημότες του Δήμου Μετεώρων.

Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με το Δήμο μας. Προσωπικές, οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις μου, το τελευταίο χρονικό διάστημα με κράτησαν μακριά από την ενασχόληση μου με τα κοινά.

Η προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο, είναι γνωστή σε σας τους συνδημότες μου.

Κοινή διαπίστωση όλων μας, είναι ότι ο Δήμος μας, έχει σημαντική αναπτυξιακή προοπτική, η οποία δεν έχει αξιοποιηθεί.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές που θα ευνοήσουν, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου μας, προς όφελος της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

Βασικές αρχές μας, οι δικές μου και των συνεργατών μου, είναι η διάθεση για προσφορά, η ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η κοινωνική αλληλεγγύη, η ακομμάτιστη προσέγγιση στα προβλήματα του Δήμου και των συνδημοτών μας, η αγάπη μας για τη φύση και το περιβάλλον. Το πανέμορφο περιβάλλον, της απίστευτης ομορφιάς, του Δήμου Μετεώρων.

Με την ελπίδα να γίνει πράξη το όραμα αυτό….σας ανακοινώνω την πρόθεση μου, να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και καλώ όσους συμμερίζονται αυτές τις βασικές αρχές, να συνταχθούν μαζί μας για να μπορέσουμε να χτίσουμε το Δήμο που μας αξίζει.

Να αναδείξουμε τα χρονίζοντα προβλήματα και να εργαστούμε για την άμεση επίλυση τους.

Με νηφαλιότητα, σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από παραταξιακές –πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες, με συλλογικές σκέψεις και αποφάσεις.

Σε ένα νέο αυτοδιοικητικό τοπίο, θα κληθούν άτομα και συλλογικότητες, με ωριμότητα, εμπειρία και τόλμη. Θα δοκιμαστούν νέες ιδέες και κουλτούρες, όπου η κοινωνία μας έχει ανάγκη, φτάνει αυτή η συμμετοχή να παράγει όφελος στους δημότες μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά, με υγεία ευτυχία και ευημερία.

 

Δημήτρης Ν. Δελιτζιάς

Υπάλληλος Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

τ. Αντιδήμαρχος πρώην Δήμου Χασίων