Νέα τετραετία, Νέα πόλη, Νέα Τρίκαλα

Λίγο πριν την ολοκλήρωση ενός ακόμη αυτοδιοικητικού κύκλου στη διάρκεια του οποίου με συντονισμένες ενέργειες και δράσεις η πόλη χαρακτηρίστηκε δικαίως ως έξυπνη και αναδείχθηκε σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό , το ερώτημα είναι ένα. Εάν πραγματικά υπάρχει καλύτερη πρόταση για την επόμενη μέρα από αυτή που ο νυν Δήμαρχος και η Επανεκκίνηση έχει καταθέσει. Μια πρόταση που παρουσιάζει ιδιαίτερα θετική προοπτική για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, πλαισιωμένη με έργα (ενταγμένα ήδη σε προγράμματα) που μπορεί μέχρι σήμερα να ακούγονται σαν νούμερα, στο άμεσο μέλλον όμως θα αποτελούν πραγματικότητα.

Καλύτερος τρόπος προβολής και διάθεσης των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα μέσω των αλλαγών στη λαϊκή αγορά. Προοπτική ανάκαμψης του εμπορικού κόσμου στο παλιό ιστορικό κέντρο της πόλης μέσω της δημιουργίας του Open Mall. Ανακατασκευή των πλατειών και ανάπλαση της κοίτης του ποταμιού με καλύτερη προσβασιμότητα ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης ελλήνων και ξένων τουριστών όλο το χρόνο. Σε όλα αυτά προστίθενται η ανάπλαση της οδού Καρδίτσης που αποτελεί την βασική είσοδο στην πόλη, η κατασκευή ασφαλών ποδηλατοδρόμων για την μετακίνηση όλων, η μεταμόρφωση του κτιρίου της περιφέρειας σε συνέχεια της λαϊκής και του open mall, η αλλαγή πεζοδρομίων σε μήκος  30χλμ σε συνοικίες της πόλης καθώς επίσης και η προσπάθεια του Δήμου με τη συνεργασία όλων των φορέων για τη δημιουργία πάρκινγκ (ΣΒΑΧ) με στόχο την εξεύρεση θέσεων στάθμευσης .

Το στοίχημα της επόμενης μέρας των εκλογών, της επόμενης τετραετίας, είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης, μιας πόλης με καλύτερη προσβασιμότητα η οποία θα δημιουργεί μεγαλύτερες προοπτικές τουριστικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η επιλογή της πορείας προς τα εμπρός είναι πλέον στα χέρια των πολιτών.

Είμαστε χαρούμενοι διότι κάναμε τα Τρίκαλα να αποτελούν ΤΟ παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη χώρα. Αποτελεί υπόσχεση η συνέχιση αυτού του έργου με πάθος και αγάπη, χωρίς διακρίσεις, προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις και προοπτική για τον τόπο. Έναν τόπο πολύ όμορφο για τον οποίο όλοι στην Επανεκκίνηση νιώθουμε πως πάντα πρέπει να κάνουμε περισσότερα.