Νέα συνεργασία της εταιρίας Αλιάγα με την REVOIL

Με νέο πλέον σήμα θα συναντάμε την γνωστή εταιρία Αλιάγας Α.Ε. στα Τρίκαλα, αφού εδώ και λίγες ημέρες το γνωστό Τρικαλινό όνομα που δραστηριοποιείται στον χώρο των πετρελαιοειδών και ασφαλτικών προϊόντων, ανακοίνωσε την συνεργασία του με την REVOIL, ένα εκ των μεγαλύτερων ονομάτων στο χώρο των καυσίμων.

Ήδη σε όλα τα πρατήρια-σημεία πώλησης που διαθέτει η εταιρία Αλιάγας Α.Ε στα Τρίκαλα, έχει ήδη τοποθετηθεί το σήμα της REVOIL, με την μορφή του μαύρου πάνθηρα να δεσπόζει και να κλέβει την παράσταση και δέχονται κανονικά και πάλι όλη την πολυπληθή πελατεία της.

Η επιχείρηση, που εδρεύει στην περιοχή των Τρικάλων, διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο πρατηρίων υγρών καυσίμων στη Θεσσαλία. Παράλληλα έχει στην κατοχή της εργοστάσιο τροποποιημένης ασφάλτου στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, ενώ διαθέτει μονάδα παραγωγής και αποθήκευσης ασφαλτικών γαλακτωμάτων στον Βόλο.

Η Revoil είναι Ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών η οποία ιδρύθηκε το 1982 και εδρεύει στη Βάρη της Αττικής. Συνεργάζεται με περισσότερα από 500 πρατήρια υγρών καυσίμων και διαθέτει μερίδιο 11% στην Ελληνική αγορά πετρελαιοειδών.