Νέα επιχειρηματικά deal στο εξωτερικό με υψηλά στάνταρτς για τον Σωτήρη Μπλέτσα

Ο εκ Γαρδικίου ορμώμενος Σωτήρης Μπλέτσας, δεν είναι μόνο ένα αξιόλογο πολιτικό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, αλλά και ένας επιτυχημένος αρχιτέκτονας με επιφανείς δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τελευταίο επιχειρηματικό deal στο οποίο συμμετέχει ο Μπλέτσας, είναι με Έλληνα επιχειρηματία του εξωτερικού, ο οποίος πριν από χρόνια ήρθε στην Ελλάδα και επένδυσε στον τομέα της Υγείας αλλά έχασε πολλά λεφτά εξ αιτίας συνεργατών, εγκατέλειψε την Ελλάδα και τώρα επενδύει σε άλλες χώρες της Ευρώπης στον ίδιο τομέα. Συγκεκριμένα σε Ιταλία, Αυστρία και Μεγάλη Βρετανία!

Ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε από τον Μπλέτσα να αναλάβει το project management και να συμμετάσχει σε ομάδα αρχιτεκτόνων, για την μετατροπή δυο μεγάλων κτηρίων στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, σε κέντρο έρευνας γύρω από τον καρκίνο, με θεραπεία και αποκατάσταση καρκινοπαθών, καθώς επίσης και δημιουργία μεγάλου ξενοδοχείου που θα υποστηρίζει το όλο εγχείρημα. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που θα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και θα είναι υψηλοτάτου επιπέδου, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και ότι καλύτερο από προσωπικό δυναμικό θα υπάρχει στην αγορά. Μάλιστα λόγω της ορθόδοξης χριστιανικής του καταβολής, στο όλο συγκρότημα θα ενταχθεί και ένας ορθόδοξος ναός αφιερωμένος στην Παναγία!

Ακόμη μια μεγάλη επαγγελματική διάκριση για τον συμπολίτη μας Σωτήρη Μπλέτσα, που διαπρέπει επαγγελματικά και στο εξωτερικό!