Νατάσα Παιδή: Δεν διαφωνώ με τον καθαρισμό του Αγιαμονιώτη, διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε

Καλεσμένη του δημοσιογράφου Δημήτρη Παδιού στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ήταν το πρωί του Σαββάτου η Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Νατάσα Παιδή.

Η νεαρή Σύμβουλος του συνδυασμού του Κώστα Κρεμμύδα «Μαζί για τα Τρίκαλα», στη συνέντευξη της τόνισε πως αναφορικά με τον καθαρισμό του Αγιαμονιώτη ποταμού, η ίδια προ ημερών με δημόσια επιστολή της προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, είχε θέσει κάποια ερωτήματα περιβαλλοντικού κυρίως χαρακτήρα, ξεκαθαρίζοντας πως οι απαντήσεις που πήρε απ’ αυτές, δεν την καλύπτουν σε καμία περίπτωση. Δήλωσε δε με έμφαση, πως η ίδια δεν διαφωνεί τόσο με την απόφαση της δημοτικής αρχής να καθαριστεί ο Αγιαμονιώτης, όπως και άλλα ποτάμια, αλλά κυρίως με τον τρόπο που έγινε ο καθαρισμός, καθώς όπως είπε η σημερινή εικόνα του ποταμού θυμίζει σε πολλά σημεία «κρανίου τόπο» με τα κομμένα δέντρα και την εξαφάνιση κάθε είδους πρασίνου από το χώρο.

Η Νατάσα Παιδή ερωτηθείσα να ασκήσει κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής Παπαστεργίου, τόνισε πως όλο το παραγόμενο έργο της είναι αντιστρόφως ανάλογο με τα πομπώδη δελτία τύπου που εκδίδει, ενώ δεν δέχθηκε σε καμιά περίπτωση πως ο συνδυασμό της δεν ασκεί την δέουσα αντιπολιτευτική τακτική στην δημοτική αρχή.

« Όλα τα μέλη του συνδυασμού στον οποίο ανήκω, έχουμε εκφράσει, ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί κατά καιρούς, ολοκληρωμένες προτάσεις για καίρια προβλήματα του δήμου. Ίσως η διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων τον τελευταίο χρόνο με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν, να μην βοηθά να βγούνε δυναμικά προς τα έξω η αντιπολιτευτική μας φωνή και οι προτάσεις μας. Ευελπιστώ πως κάτι τέτοιο θα συμβεί όταν και πάλι το δημοτικό συμβούλιο αρχίζει να συνεδριάζει δια ζώσης», δήλωσε κλείνοντας η Νατάσα Παιδή.