Ναι στο εμβόλιο, όχι στο διχασμό λέει ο Χάϊδος…

Ως ένας άνθρωπος που κινείται επαγγελματικά στο χώρο της υγείας και ως ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης ο φαρμακοποιός και Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Χάϊδος, θεώρησε υποχρέωση του να πάρει ανοιχτά θέση υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού από τους πολίτες, ως το μόνο ίσως όπλο στη δύσκολη μάχη που δίνουμε καθημερινά με την πανδημία.

Όμως υπάρχει και μια άλλη σοβαρή παράμετρος στο όλο ζήτημα, που έχει να κάνει με τον διχασμό των πολιτών και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα, ανάμεσα σ΄αυτούς που είναι υπέρ και στους άλλους που είναι κατά του εμβολίου. Όχι στον διχασμό τονίζει ξεκάθαρα ο Χάϊδος, που δεν θα ήθελε σε καμιά περίπτωση να ξαναδεί για άλλη μια φορά την κοινωνία να είναι κομμένη στη μέση και να διχάζεται.

Ο νεαρός Περιφερειακός Σύμβουλος έχει θέσει τον εαυτό του στην σωστή ενημέρωση των πολιτών για το θέμα της πανδημίας και βέβαια ως ένα από τα σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο νομού, προετοιμάζει κατάλληλα το έδαφος για την επόμενη μέρα, αφού είναι ισχυρή του πεποίθηση πως γρήγορα και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί από τους πολίτες να αναλάβει τις τύχες της χώρας.

Ο ίδιος με τις κατάλληλες επαφές σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο «προθερμαίνει» την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και προς το παρόν, αν και δεν δημιουργεί θόρυβο γύρω από το όνομα του, κινείται συντεταγμένα και στοχευμένα!