Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο…

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αυτές τις μέρες, από την ανάληψη της Προεδρίας της ΝΟΔΕ Τρικάλων από τον Μιχάλη Μπαγιώτη, που αν και «αουτσάιντερ» κέρδισε στις εσωκομματικές εκλογές ύστερα από «μάχη» με τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της οργάνωσης Νίκο Μουζακιάρη.

Από εκείνη την μέρα ο Μιχάλης Μπαγιώτης, πιστός στα καθήκοντα του και δηλώνοντας στρατιώτης της παράταξης, κολύμπησε στα βαθιά, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ και προσπαθεί να κάνει έργο στο κόμμα σε τοπικό χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, στάση που κάποιες φορές δεν τους βρίσκει όλους και τόσο σύμφωνους.

Ωστόσο ένα στέλεχος που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το νέο Πρόεδρο, είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Μάνη Γιαννοτάκη, υπεύθυνη του τομέα γυναικών του κόμματος. Η ίδια διακρίνει στο πρόσωπο του Μπαγιώτη έναν νέο άνθρωπο με ήθος και αρχές, ένα καλό συνεργάτη και πολύτιμο φίλο. Και αβίαστα βέβαια δηλώνει ότι θα σταθεί συνεχώς δίπλα του, ευχόμενη να έχει καλή πορεία στην κομματική οργάνωση.

Μου θυμίζει όλο αυτό τη σοφή λαϊκή ρήση «Το ‘ χα χέρι νίβει τα’ άλλο και τα δυό το πρόσωπο» ή αν το προτιμάτε αλλιώς η προοπτική της εξουσίας πάντοτε ενώνει!