Ν. Σακκάς: Ευτύχημα το ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή στα Τρίκαλα από τις πλημμύρες

Βρέθηκε παντού και τα έδωσε όλα αυτές τις μέρες ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, για να σταθεί δίπλα, στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες του από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το νομό και την πόλη των Τρικάλων.

Συνάντησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στα Μεγάλα Καλύβια, όπως επίσης και τους Υπουργούς Κώστα Σκρέκα και Δημήτρη Παπαστεργίου, συμμετείχε σε αλλεπάλληλες συσκέψεις ενημερώνοντας τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, όπως και τους Αντιδημάρχους του για τις ενέργειες που έπραξε ο δήμος για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων, επισκέφθηκε κάθε σημείο της πόλης και τα χωριά όπου υπήρχε πρόβλημα, συντόνισε τις προσπάθειες των ανθρώπων του δήμου για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Και όλα αυτά μέσα σε λίγα 24ωρα, αποδεικνύοντας πως ξέρει και μπορεί να διαχειριστεί κρίσεις και να σταθεί δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Πάντως για τον ίδιο το Νίκο Σακκά, ένα πράγμα έχει μεγάλη σημασία και σ΄αυτό πρέπει να εστιάσουμε, όπως δήλωσε στο trikalaIN.gr, ότι δηλαδή δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή στα Τρίκαλα και αυτό είναι η μεγάλη μας επιτυχία. Όλα τα υπόλοιπα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα γίνουν! Και έχει απόλυτο δίκιο!