Μπορεί να κάνει το βήμα για τον Δήμο Τρικκαίων ο Θανάσης Ευαγγελόπουλος

Μπορεί για λίγο να μην συμπεριλήφθηκε στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο Θανάσης Ευαγγελόπουλος, όμως φαίνεται ότι την παρούσα στιγμή τα δεδομένα αλλάζουν και τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στο να κατέλθει επικεφαλής ψηφοδελτίου στον Δήμο Τρικκαίων.

Ήδη το τελευταίο διάστημα, το δυναμικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πυκνώσει κατά πολύ τις κομματικές του εμφανίσεις, με πιο πρόσφατη αυτή όπου εκτός από την ομιλία Σκουρλέτη στο Πνευματικό Κέντρο όπου παραβρέθηκε, το ίδιο βράδυ συνέφαγαν με τον Υπουργό και μαζί με άλλα τοπικά στελέχη σε ταβέρνα στον Παραπόταμο.

Σύμφωνα με πηγές του trikalaIN, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πολύ καλή μια ενδεχομένη υποψηφιότητα Ευαγγελόπουλου για τον Δήμο, καθώς θεωρείται σοβαρός, μετριοπαθής, με άποψη και κύρος και βέβαια επιτυχημένος επαγγελματίας. Ο ίδιος δεν λέει όχι σε μια τέτοια προοπτική, αρκεί βέβαια να συντρέξουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις.

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι στον αντίποδα της υποψηφιότητας Ευαγγελόπουλου, υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Διοικητή του Γ.Ν Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη, όπως άλλωστε είχε γράψει το trikalaIN. Βλέπε εδώ.

Όπως και να ΄χει το πράγμα, θα δούμε πολλές ακόμα εκπλήξεις το επόμενο διάστημα για τον Δήμο Τρικκαίων και μάλιστα από διαφορετικές κατευθύνσεις!