Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

1 20000

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών φιλοξένησε χθες και “ξενάγησε” το Δήμαρχο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμπάκας, το τοπικό συμβούλιο καθώς και τους φορείς της πόλης.

Αφού ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους του Μουσείου, όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, γεγονός εξάλλου που αποτυπώνεται και στη δήλωση του Δημάρχου κυρίου Χρήστου Σινάνη που ακολουθεί:

“Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Πάλλα και στον κύριο Κωνσταντινίδη για το μικρό θαύμα που έκαναν στην πόλη μας. Σε μια πόλη που βρίσκετα κάτω από το βράχο των Μετεώρων και πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο για την πόλη μας. Το νέο μουσείο δίνει πολλές διεξόδους σε όσους έρχονται και επισκέπτονται τα Μετέωρα. Έλκει μαθητές των σχολείων και όχι μόνο και έχουν την ευκαιρία να δουν μοναδικά πράγματα, μοναδικά όχι μόνο για την πόλη αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που δουλέψανε με τόσο μεράκι και ο δήμος Καλαμπάκας θα είναι πάντα κοντά τους να στηρίξει την όποια προσπάθεια. Εγώ λίγα λόγια λέω, αλλά αυτό είναι ένα μικρό θαύμα να το επισκεπτούν όλοι όσοι επισκέπτονται το δήμο Καλαμπάκας.
Ευχαριστώ πολύ τους κυρίους Πάλλα και Κωνσταντινίδη που επέλεξαν την πόλη μας για να κάνουν αυτή τη μεγάλη επένδυση”.

.