Μόνο ΠΑΣΟΚ! Πάνω από 90% ψήφισαν αλλαγή ονόματος και συμβόλου – Οι εκπλήξεις

Έτριβαν τα μάτια τους όσοι παρακολουθούσαν από κοντά την Κυριακή την διαδικασία της ψηφοφορίας για την αλλαγή ονόματος και συμβόλου όπου κυριάρχησε κατά κράτος το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις και συνέδρους.

Περίπου 180.000 πολίτες προσήλθαν και ψήφισαν και έδωσαν ξεκάθαρη εντολή στον Πρόεδρο του κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη να επιστρέψει  το ΠΑΣΟΚ και ο ήλιος.

Αττική, Αχαΐα και Κρήτη είχαν την μεγαλύτερη συμμετοχή και αξίζει να σημειωθεί οι οι χθεσινοί 180.000 δεν θεωρούνται λίγοι μπροστά στου 270.000 που ψήφισαν για Πρόεδρο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τώρα, επόμενος σταθμός είναι το συνέδριο που θα γίνει στις 20 και 22 Μαΐου και εκεί θα δώσει την πολιτική κατεύθυνση έως τις εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Από τις εκπλήξεις τις χθεσινής ημέρας ήταν η συμμετοχή του Κώστα Χρυσόγονου και της ανεξάρτητης βουλευτή Κωνσταντίνας Αδάμου. Και οι δυο, συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη συνέδρων, μελών τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων και την επιλογή του ονόματος της παράταξης.
Ο Κώστας Χρυσόγονος, πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε στο εκλογικό κέντρο στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.


Η ανεξάρτητη βουλευτής στη Β Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, που στις εθνικές εκλογές του 2019 εξελέγη με το ΜΕΡΑ25, επίσης ενεγράφη στο μητρώο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στην εν λόγω περιφέρεια.

newsit.gr