Μόνο με προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή των απορριμμάτων Τετάρτη-Πέμπτη στα Τρίκαλα

Σε διήμερη απεργία κατέρχεται την Τετάρτη και Πέμπτη 23 και 24 Οκτωβρίου, το προσωπικό της καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων, που αντιτίθεται στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο της κυβέρνησης  να δοθούν η καθαριότητα και το πράσινο σε ιδιώτες.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν δα γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων την Τετάρτη και Πέμπτη στα Τρίκαλα, παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και ειδικούς χώρους και μόνο με προσωπικό ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN το πρωί της Τετάρτης, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό των Τρικάλων, θα σχηματιστεί κομβόι αυτοκινήτων της καθαριότητας (απορριμματοφόρων), τα οποία θα κατευθυνθούν προς την κεντρική πλατεία της πόλης σε μορφή φάλαγγας, διατρανώνοντας έτσι την αντίθεση τους στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι της καθαριότητας φαίνονται αποφασισμένοι με την στάση τους, να ανατρέψουν μια τέτοια εξέλιξη, που αφορά φυσικά τους δήμους όλης της χώρας.