Μητσοτάκης-Τσίπρας-Βαρουφάκης στις 11 Μαΐου στα Τρίκαλα-Πως θα αντέξουμε τόση συγκίνηση σε μια μέρα;

Ήταν να το ζήσουμε κι αυτό…Τόσες μέρες προεκλογικής περιόδου και μας ήρθαν όλα μαζεμένα ή μάλλον καλύτερα όλοι μαζεμένοι!

Έτσι μετά την πρόσφατη έλευση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στη πόλη μας, οι Τρικαλινοί ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη 11 Μαΐου (μια μέρα μετά το τηλεοπτικό debate), ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις (ζωή να΄χουν) πολιτικούς αρχηγούς!

Τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον Γραμματέα του ΜεΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Το ακριβές πρόγραμμα επίσκεψης των δύο πρώτων δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, δηλαδή αν θα πραγματοποιήσουν κάποια ομιλία ή απλά θα έχουν συναντήσεις με κομματικά στελέχη και φορείς, ενώ ο τρίτος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 12 το μεσημέρι εκείνης της μέρας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Προβλέπεται ένα διαρκές πήγαινε-έλα εκείνη την μέρα στελεχών και δημοσιογράφων της πόλης, που θα τρέχουν από πολιτικό αρχηγό σε πολιτικό αρχηγό. Αλήθεια τυχαίο όλο αυτό ή μήπως είναι προσχεδιασμένο; Και διερωτώμαι…Μα πως θα αντέξουμε τόση συγκίνηση μέσα σε ένα 24ωρο;

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να ακούσουμε κάτι θετικό για το νομό και από τους τρεις…Θα τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!